• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyahi Fransız Manikürü

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Gittikçe daha fazla kişi tarafından hem günlük hem de özel günler için kullanılan fransız manikürünün artık siyahlısı moda...
Bakımlıyız.Com - Siyahi Fransız Manikürü
Hollywood ünlüleri vazgeçemedikleri fransız manikürü herkes tarafından kullanılmaya başlayınca trendi daha da ileri taşımaya karar verdiler. Artık fransız manikürleri tırnak ucunda siyah koyu kırmızı gibi renklerle son buluyor. Ya da Paris Hiton gibi tırnağınızın ten rengi olan tüm kısmını dibindeki açık renkli hare hariç siyaha boyayabiliyorsunuz.

Bu yeni trendi denemek ufak bir değişiklik yaratacak ancak dikkat edin modadan anlamaz arkadaşlarınız tarafından pis tırnaklı olarak nitelendirilmeyin.

parisfransiz.jpg

canım paylaşım için tşk. ilginç olabilir ama bence hiç güzel durmuyor :umursamaz:

bazı kadınlar vardır ne giyse yakışır, ne sürse güzel durur. işte bu paris hatunu da tam tersi. ne giyse ne sürse yakıştıramıyor bir türlü güzel durmuyor.

hiiiiiiiiiiç begenmedım:umursamaz: bence olmamışş..sanki tırnakları kapıya sıkısmısta morarmış yakındada düşecekmiş gibi duruyor sempatiksalakcinni

bunlarda bi şey beğenmez ben beğendim çünkü sanatsal gözüyle bakıyorum :lepi:

çok profesyonelce yapılırsa güzel durabilir. zor bunu yapmak bence.

siyah oje sevenler için oldkça güzl ama ben siyah hiç sürmüorm bence çok koyu.

Back