arkadaşlar ben beyaz diiil ama acık bugday tenliyim ve yeşil gri gözzlerim var.saçlarımda hiç boya yok kestane tonlarında ..ben siyahı cok seviyorum ve çok havalı hoş asil durdugunu aynı zamandada renkli gözleri dahada öne cıkardığını düşünüyorum ama fikirlere ihtiyacım var lütfen yardım.
evet renkli gözlerde çok hoş duruyor siyah.yalnız siyahtan dönmek biraz zor oluyor ve saçı yıpratıyor.sıkılmadan kullanırım dersen yap bence çok güzel olur.
evet bende sizler gibi düşündüğüm için siyah istiyorum.saçlarımdan çabuk sıkılan bırı dıılım yıllardır kestane tonlarındayım.siyahında bana sarıdan daha cok yakısacağını düşünüyorum.bikaç güne kadar boyatıcam .sonucu sizlerle paylasırım.t4eşekkürler
Bence açık renkler gözleri daha çok ortaya çıkarıyor. heleki simsiyah bi göz kalemi çektiğinde. 5 yıldan beri saçlarımı siyaha boyyodum sonra açtırdım sacımın rengini meğer açık rnek daha çok yakısıyomus benım gözlerimde yeşil, genelde renk değiştiriyo. suan çok memnunum hatta diyorumkı iyiki siyahtan kurtulmusum. bide çok zor dönülüyo siyahtan inananılmaz hemde siyah yaptığıma,saçlarımı açtırırken pişman oldum. bidahada tövbe ettim siyaha.