• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyaha yakın olan saçlarımı açık kumral veya bal köpüğüne çevirmek için ne yapmalıyım

bozden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
60
0
86
İstanbul
Kızlar 1 ay kadar önce koleston köpük boya kahve ile saçımı boyadım. Daha çok siyaha yakın oldu. Şimdi saçımı açık kumral veya bal köpüğüne çevirmek için nasıl bir yol izlemem lazım ? Kaç numarali boyalar kullanmalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

çok çokk zor canım. dah geçen haft bnde böle konu açmıştım bulablrsın 2. sayfadan. resmlerimde var :)

bnm saçımda koyu renkti. bal köpüğü yapmak istedm. açıcı olmadan olmz dediler 2 paket açıcı yaptım. sonuç felaket. diplerim turuncu orta kısımlar siyahtı hala. ertesi gün gene açıcı aldım sadce ortalara yaptım. gene tutmadı. çok az açılma oldu oda kahve rengi diyelim. sonra barı dipler ve ortalar eşit olsun dedim kumral koleston köpük boya yaptım. şimdi kumral sayılırım.

çok zor canım işin :( ya kuaföre gt 150 tl ver tam tıkır olsun yada saçlarını mahvetmek şartıyla 4-5 tane boya ve açıcı al anca o zmana olur :)

çok çokk zor canım. dah geçen haft bnde böle konu açmıştım bulablrsın 2. sayfadan. resmlerimde var :)

bnm saçımda koyu renkti. bal köpüğü yapmak istedm. açıcı olmadan olmz dediler 2 paket açıcı yaptım. sonuç felaket. diplerim turuncu orta kısımlar siyahtı hala. ertesi gün gene açıcı aldım sadce ortalara yaptım. gene tutmadı. çok az açılma oldu oda kahve rengi diyelim. sonra barı dipler ve ortalar eşit olsun dedim kumral koleston köpük boya yaptım. şimdi kumral sayılırım.

çok zor canım işin :( ya kuaföre gt 150 tl ver tam tıkır olsun yada saçlarını mahvetmek şartıyla 4-5 tane boya ve açıcı al anca o zmana olur :)

Sağol canım ben en iyisi biraz boyanın akmasını bekliyeyim belki o zaman olur :(

Sağol canım ben en iyisi biraz boyanın akmasını bekliyeyim belki o zaman olur :(

cnm bnde aynı durumdayım beyaz sabun tavsiye ettiler ve bikaç gün yıkadım baştan pek inandırıcı qelmedi ama bayağı bi akıttı boyayı koyu kızıldı çok açık turuncu oldu :)

saçınız zaten koyuymuş bir de üstüne kahve ile (hem de koleston) boyayınca işiniz daha da zorlaştı. oryalsiz elde etmeniz mümkün değil istediğiniz rengi. oysa kahve boya sürmeseydiniz 1-2 boyamada (altın sarı gibi bir renk ile) karamel gibi bir renk çıkardı. çünkü doğal koyu kahve saç üzerine 9 numara altın sarı ya da dore sarı boyanınca karamel-bal köpüğüne yakın bir renk çıkıyor.

Son düzenleme:
cnm ya bekliceksn ya beyaz sabun c vitamini gibi dogal yöntemleri deneyeceksin.yada acici ile acip,üstüne cila yapcaksn turunculuklardan kurtulmak icin.bende denedm.konumda var.

Back