Angel siparişini vermediysen eğer burada vetman var solotica satıyor. Charm serisi 165 TL Natural Colors 175 TL Hidrocor da 145 TL idi yanlış hatırlamıyorsam. Senin sipariş ettiğin kişi kaç liraya getirtecek bilmiyorum ama bu fiyatlarla bir karşılaştır eğer pahalı fiyat verdiyse boşu boşuna daha fazla para ödeme. Soloticalar gerçekten çok doğal piyasada daha doğal duran bir lens markası yok bana göre. Konfor olarak da iyiler. Ben topazio ve charm mel kullandım,topazio biraz rahatsız ediyordu boyaması çok yoğun olduğu için ama charm mel inanılmaz rahat. Günde en az on saat kullanmama rağmen gözümde olduğunu unutuyorum çoğu zaman. Yeni seri üretimlerin eski seriler kadar konforlu olmadığından ve solotica'nın materyallerinin çok kaliteli olmadığından bahsediliyor yabancı forumlarda belki bu yüzden iyi değil demiştir adam sana ama benim hiçbir şikayetim olmadı şimdiye kadar. Solotica dışında bildiğim en konforlu lens markası "Sophictic" Doğallık açısından da fena değiller ama biraz damarlı gözüküyorlar. Yeşili de çok güzel solotica olmazsa onu deneyebilirsin. Soloticaları da vetman dışında yurtdışı sitelerinden sipariş edebilirsin. wrlens,oticabelluci,paranalentes vs. gibi...