• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyaha yakın ama siyah değil

pnrarsln

güneşe aşık . . .
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
1.217
4
66
Diğer
arkadaşlar şuan saçım kızıl
ben megan fox saçı varya siyah gbi ama boyanmış gbi değil çok doğal duran yumuşak bir renk
koyu kestane yada koyu kahveler siyah çıkar 4 yada 5 tonlarında
önerebileceğiniz renk ve marka lütfen teşekür ederim

canım benim şu an saç rengim dediğin tonda.eskiden kızıldı sonra çikolata kahveye boyattım aktı ama demek istediğim tabanında hala kızıllar var ve kaybolmadı.
benim kuaförüm çikolata kahvenin içine azıcııık siyah kattı çok az ama.
o iki renk karışınca koyu kahve-siyah arası bir şey oldu.ama tabanda çok az kızıl da var.
kuaföre "koyu bir renk olsun ben iki üç ay hiç boya sürmek istemiyorum saçıma simsiyah da olmasın ama koyu bir renk olsun" dedim. o da böyle yaptı.
kuaförünle konuş istersen.
evde yapabilmen için önerebileceğim koyu hiç yok ne yazıkki bilmiyorum canım

canım benim şu an saç rengim dediğin tonda.eskiden kızıldı sonra çikolata kahveye boyattım aktı ama demek istediğim tabanında hala kızıllar var ve kaybolmadı.
benim kuaförüm çikolata kahvenin içine azıcııık siyah kattı çok az ama.
o iki renk karışınca koyu kahve-siyah arası bir şey oldu.ama tabanda çok az kızıl da var.
kuaföre "koyu bir renk olsun ben iki üç ay hiç boya sürmek istemiyorum saçıma simsiyah da olmasın ama koyu bir renk olsun" dedim. o da böyle yaptı.
kuaförünle konuş istersen.
evde yapabilmen için önerebileceğim koyu hiç yok ne yazıkki bilmiyorum canım

canım cevabın için teşekür ederim
arkadaşımla aynı kuaföre gidiyoruz biz o da benim istediğim şeklilde istedi ama kuaför tutturamadı çok koyu bi renk çıktı o yüzden kuaförlere güvenemiyorum bi de saçım uzun bişey olur diye çok korkuyorum
kendim alıp yapmayı düşündüm keşke kutunun üzerindekşi gbi çıksa rekler
ladife kahve yada loreal 4.0 düşünüyorum

pnrarsln, ben kahve köpüğü faciamdan bir gün sonra gittim markete loreal 4 numara aldım, ilk başta bildiğin siyah çıktı ama 2-3 yıkamadan sonra çok güzel bir kestane oldu. birkaç hafta sonra açık kestaneye kadar gidebilir bile. kesinlikle loreal 4 numarayı öneriyorum. :)

palette buğulu gece 4.36 istediğin renk olabilir.kızıllık yok denicek kadar az.küllü bi kahve boyadım bi ay geçti hala akmadı.siyaha yakın ama kahve olduğu belli oluyor.

cevaplar için teşekür ederim
dediğiniz reklere bakıcam içinde kızıllık barıdırmasın istiyorum
palette ve loreal in 4 -5 tonlarına bakıam

palettenin ambre diye geçen bir rengi var canım, tam bahsettiğin gibi, 2 seferdir bu renge boyuyor ve çok hoşuma gidiyor, ne siyah ne kahve. tavsiye ederim

palettenin ambre diye geçen bir rengi var canım, tam bahsettiğin gibi, 2 seferdir bu renge boyuyor ve çok hoşuma gidiyor, ne siyah ne kahve. tavsiye ederim

teşekür ederim canım
konuyu açmam çok iyi oldu bir çok tavsiye var hepinize teşekr ederim

Back