• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyaha boyamayı düşünüyorum ama korkuyorum

Lacivert.

tartıda 53ü görene kadar!
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2009
1.644
47
683
İstanbul
kızlar ben beyaz tenli yeşil gözlüyüm. saçlarımı hep kızıl istedim olmadı bir türlü neyse.. :14: :61:

koyu kahve boyuyorum genelde, siyah gibi oluyor. ama sonra kahve gibi duruyor zaman geçince. direkt siyah boyasam da emo gibi mi olurum acaba :33:
ama siyah gibi duruyor ilk başlarda koyu kahve boya da. ve yakışıyor.

bir de siyaha boyayınca kurtulması imkansız diyorlar, ama sarı falan yapma ihtimalim yok saçımı. koyu koyu takılabilirim problem değil. saçımı açtırıp kızıl yapmaya cesaret edemiyorum yanar diyorlar. şimdi gidip siyah boya alıp boyayayım mı emo olacakmışım gibi bir his var içimde niyeyse :44:
:71:

Saç şeklin emo gibi değilse siyahin bence emo ile bi alakasi yok
siyah saç beyaz ten asi durur ama emo ile alakasi oldugunu sanmiyorum
siyahtanda kizildanda kurtulmak zor evet ama bazi kuaförler saçi yakmadanda güzelce yapabiliyorlar ama işte sacımızı emant edecegimiz kuaförü iyi bilip tanimak lazim ..

Saç şeklin emo gibi değilse siyahin bence emo ile bi alakasi yok
siyah saç beyaz ten asi durur ama emo ile alakasi oldugunu sanmiyorum
siyahtanda kizildanda kurtulmak zor evet ama bazi kuaförler saçi yakmadanda güzelce yapabiliyorlar ama işte sacımızı emant edecegimiz kuaförü iyi bilip tanimak lazim ..

teşekkürler yanıt için

yok emo gibi değil saçlarım :) o zaman ben siyah alıp boyayacağım, ileride kurtulmak istersem iyi bi kuaför araştırırım. kuaför çok önemli gerçekten de... korkuyorum yanar - kopar saçlarım diye

teşekkürler yanıt için

yok emo gibi değil saçlarım :) o zaman ben siyah alıp boyayacağım, ileride kurtulmak istersem iyi bi kuaför araştırırım. kuaför çok önemli gerçekten de... korkuyorum yanar - kopar saçlarım diye

Rica ederim
O halde hiçte emo gibi durmaz bence :) benmde ablaminda saçi siyah.ablam mesela beyaz tenli baya, gözleride renkli saçlarini o da hep boyar siyaha. dedigim gibi asi duruyor ama emo ile hiç mi hiç alaksi yok.
Evet kuaför çok önemli benim basima geldi bir kere az bi saç olmasina rağmen insanin sinirleri bozuluyor
yanmiş saç görünce.. mavi merakim vardi saçimin allahtanki alt kismina sadece bi yerine denettim orayi beceremediler bi de yapalim bi kaç yere diyorlardi fln fln
neyseki işte ucuz kurtuldum
yanan yer daha yeni yeni uzamaya başliyo kaç sene once yaptirmiştim oda..
Bu arada siyah bağimlilik yapiyo helede yakişirsa kolay kolay kurtulmayi düşüneceginide sanmiyorum :) ama sen yinede her ihtmale karşi kuaförünü şimdiden araştir

bence çook yakışır canım :) esmer olmasam bile kumralım ama tenimin bembeyaz olmasını ve saçımın siyah olmasını istemişimdir :) korkma canım :) eminim çok yakışacak :)

daisy; o zaman ben siyah yapıyorum.. :17: zaten koyu kahve ile boyadığımda da ilk zamanlar siyah gibi duruyordu, çok da garipsemem sanırım. kuaför e kızıl için danışmıştım, yok yanmaz vs vs diyorlar ama korkuyorum, millete bir şey olmaz benim saçlar yanar öyle bi şans var bende :1: hazır uzatmışken... tamam ben yarın siyah yapıyorum saçlarımı, ileride kurtulmak istersem o zaman düşünürüm bir şeyler :49:
teşekkürler :71:

Son düzenleme:
duuuuuuuuuuuuuurrrr sakın sıyaha boyamaaaaaa :30::30::30::30::30::30:

sıyah berbat oluyo yaa :50::50::50:
beyaz saclarıda cogaltıyo sacları ıyce beyazlatıyor :25::25::25::25:
gerı donusude cok zor oluyo sıyah bana gore rezıl bırsey :19::19::19::19::19::19:
bana kalırsa koyu kahve yada kahve serılerınden takıl ama sıyah aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :20::20::20::20::20::20:

Ben de ben de... :31: Ama korkuyorum, o kadar ugrasip actim kizil yaptim.. Seviyorum siyahi cok, en asil renk. Niye emolara benzeyesin ki, onlarin farki sac renkleri degil sac sekilleri.. Senin sac seklin onlarinki gibi degilse sorun yok her siyah sacli beyaz tenli emo olmaz ki.. Hele beyaz ten+siyah sacin asaletiyle emolarin basitligini bir tutmak hic olmaz...
Ama bir sorun var; siyah boya sactan coook zor cikiyor. Koyu kahve ugrastirmiyor ama siyah ugrastiriyor kendimden biliyorum. Bunu iyice düsünerek hareket et. Kendi sac rengin ne?

Saçlarımı yıllardır siyaha boyayan biri olarak çok asil durduğunu söyleyebilirim.
Ben de beyaz tenli mavi gözlüyüm,emolara neden benzeyesin ki..

Ama evet,siyahtan kurtulmak çok çok çok zor.
Yani sıkılmam diosan sık sık saç rengini değiştirmeyen biriysen boya derim...

Saçlarımı yıllardır siyaha boyayan biri olarak çok asil durduğunu söyleyebilirim.
Ben de beyaz tenli mavi gözlüyüm,emolara neden benzeyesin ki..

Ama evet,siyahtan kurtulmak çok çok çok zor.
Yani sıkılmam diosan sık sık saç rengini değiştirmeyen biriysen boya derim...

yok canım yani sıkılmam, koyu kızıl ya da siyah düşünüyorum hep. koyu renkleri seviyorum. öyle başka sarı falan yapmayı düşünmem zaten. peki çok çiğ durur mu, ay şimdi kafam karıştı bazı arkadaşlar da yapma demiş diye :18: hiç açtırdın mı saçını mesela sen?

Ben de ben de... :31: Ama korkuyorum, o kadar ugrasip actim kizil yaptim.. Seviyorum siyahi cok, en asil renk. Niye emolara benzeyesin ki, onlarin farki sac renkleri degil sac sekilleri.. Senin sac seklin onlarinki gibi degilse sorun yok her siyah sacli beyaz tenli emo olmaz ki.. Hele beyaz ten+siyah sacin asaletiyle emolarin basitligini bir tutmak hic olmaz...
Ama bir sorun var; siyah boya sactan coook zor cikiyor. Koyu kahve ugrastirmiyor ama siyah ugrastiriyor kendimden biliyorum. Bunu iyice düsünerek hareket et. Kendi sac rengin ne?

evet cnm ben de o yüzden siyahtan çekiniyorum zaten, kurtulması zor olur falan diye. gerçi hoşuma gider diye düşünüyorum o yüzden değiştirmem belki ama ileride kızıl yapmak istersem sorun olur diye korkuyordum. ben de o yüzden koyu kahve fala yapıyordum. kendi saç rengim açık kumral. sen saçlarını açtırınca bi sorun oldu mu yıprandı mı saçların

boyama bence yaa sonra ıstedıgın renge donmek zor tamam acılmıyormu acılıyor , bende oyle yıpranma falan da olmadı ama işte saçını bir sarı yapayım desen aylarca ugrasman gerekecek ve sıyahtan saçını açtığın zaman turuncumsu bir renkten başka bir seçeneğin asla yok ve bu turuncumsu saçı en az 2 ay taşımak zorundasın sonrada sarıya tekrar oryalle adım adım donus ıskencesı...
bende senin gibi düşünüyordum siyaha boyatırken asla açık renk istemem diyordum ama fikrim 5 ayda değişti ve soluğu kuaförde aldım 1 aydır turuncumsu saclarımla dolasıorum :)

bence ılla da sıyah ıstersen koyu kahveye boyamalısın hem sıyah gıbı donmeye ugrasmazsın hemde aynı sıyah gıbı duruyor...

evet cnm ben de o yüzden siyahtan çekiniyorum zaten, kurtulması zor olur falan diye. gerçi hoşuma gider diye düşünüyorum o yüzden değiştirmem belki ama ileride kızıl yapmak istersem sorun olur diye korkuyordum. ben de o yüzden koyu kahve fala yapıyordum. kendi saç rengim açık kumral. sen saçlarını açtırınca bi sorun oldu mu yıprandı mı saçların

Olmaz mi... 3 kere actim yandi saclarim, simdi toparlamak icin ugrasiyorum. Bence koyu kahveye devam et, siyah cig duruyor zaten, aynen ben de acik kumralim dipler geldikce berbat görünüyor. Sen 3 ün 4ün yukarisina pek cikma.. Koyu kahve siyah gibi duruyor ama siyahin cigligi olmuyor..
Resmini koymak istiyorsan albüm ac ona koy, istedigin zaman kaldirirsin...

ben de siyah boyamayı düşünüyorum=D bence korkma siyaha boyamaktan birgün bıkarsan açtırırsın hm sarı falan da yapmıycakmıssın. emo gibi olmassın o saç modelinle alakalı zaten:d.d.d

ayrıca 3 4 ayda akıyor siyah boya benim 2 sene önce siyah boyalıydı bir senede tamamen boyayı saçımdan attım platin yaptım. o kadarda dönüşü imkansız bir renk değil bence.d.d

duuuuuuuuuuuuuurrrr sakın sıyaha boyamaaaaaa :30::30::30::30::30::30:

sıyah berbat oluyo yaa :50::50::50:
beyaz saclarıda cogaltıyo sacları ıyce beyazlatıyor :25::25::25::25:
gerı donusude cok zor oluyo sıyah bana gore rezıl bırsey :19::19::19::19::19::19:
bana kalırsa koyu kahve yada kahve serılerınden takıl ama sıyah aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :20::20::20::20::20::20:

Geri dönüşü evet zorda ..
beyazlatma konusu bence senin baska birşeydendir siyah boyadan değildir.
3-4 seneden fazladir boyuyorum siyaha hiç beyaz olmadi saçimda suanda boyasi akmiş durumda hala hiç beyaz yok kızılımsı bi renk duruyor sadece aktiginda

Son düzenleme:
Back