siyah zebra üstüne siyah tül kanat olabilir mi arkadaşlar :)

bende siyah bir yolluk almak istiyorum ama hiç bir yerde bulamadım. sizin halınız shaggimi acaba. memnunmusunuz.nerden aldınız çok merak ettim

siyah fon beyaz ip perdede güzel olabilir.altınada stor perde.

bende siyah bir yolluk almak istiyorum ama hiç bir yerde bulamadım. sizin halınız shaggimi acaba. memnunmusunuz.nerden aldınız çok merak ettim

siyah fon beyaz ip perdede güzel olabilir.altınada stor perde.
siyah sagy halı istiyorsan tuğra halıda var canım :)
tuğra halı bayileri istanbulda
fakat şagy halı kullanımı zor bir halı. mutfakta kullandım oldukça zor.. fotodakiler ise kestirme :) markası prizma.. altı plastik. kaymıyor, 30 derecde yıkanıyor, ipleri kısa.. :)

fakat şagy halı kullanımı zor bir halı. mutfakta kullandım oldukça zor.. fotodakiler ise kestirme :) markası prizma.. altı plastik. kaymıyor, 30 derecde yıkanıyor, ipleri kısa.. :)
halıcılarda bulabilirsin.. ben memnunum... metre hesabıyla satılıyo.. metresi 40 tl. prizma markadan başkasını alma...

siyaha heves ediyorsanız tülü beyaz kullanın bence stediğinizde içiniz aydınlanır
böyle bir perdenin altına düz beyaz tül hoş durur sanki

Eklentiler

• muhteşem-siyah-perdeler.jpg
    muhteşem-siyah-perdeler.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 4.749
siyaha heves ediyorsanız tülü beyaz kullanın bence stediğinizde içiniz aydınlanır
böyle bir perdenin altına düz beyaz tül hoş durur sanki
Sanırım bende öyle yapacağım.. ortaya beyaz tül yanlarda gri veya siyah fon :) fotodaki perde de çok hoş... teşekkür ederim.

Perdelerde siyah çok boğucu değilmi .Bide sıkıcı perdeyle bari renk katsaydınız .Naçizane fikrim.
siyah beyaz ve gri tonlarını bir arada çok seviyorum... evimin hemen her yeri bu tonlarda.. yatağın üzerine kırmızı bir koltuk şalı vb. bişey atmayı düşünüyorum.. ren olarak

tamda istediğim şeyi anlatmışsınız bende sizin ki gibi hissediyorum.çok gezdim ama bulamadım siz hangi şehirden aldınız yada nette falan bulabilirmiyim

tamda istediğim şeyi anlatmışsınız bende sizin ki gibi hissediyorum.çok gezdim ama bulamadım siz hangi şehirden aldınız yada nette falan bulabilirmiyim
canım her şehirde bulabilirsin.. halıcılarda büyük rulolar halinde bulunuyo. değişik renkleride var. markası prizma olmayanı alma . kokuyolar ve altları dökülüyo.istediğin ölçüde metre hesabıyla makasla kesip veriyolar... nete de prizma yolluklara bakabilirsin.

X