siyah zebra üstüne siyah tül kanat olabilir mi arkadaşlar :)

aytenten

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
18
3
51
Yatak odama uygun perde bulmaya çalışıyorum.. odanın resimlerini koydum.. duvar kağıdı ve perde konusun da yardım bekliyorum...

canım ilk perdeye bayıldım cokk hoşş kesinlikle böyle olmalı

Teşekkür ederim :) İp perde yatak odasında kullanışlı olurmu acaba.. abu modeli bende çok beğenmiştim ...
canım perde süperde görüntü acısında içeriyi gösteririmi bilemem ben ayrıca hiç kullanmadım kendi oturacağım evdede zebra üstüne kruvaze yaptırdım

canım mesela krem zebra üstüne yine tül zebra düşünebilirsin bence cok ıyı olur cunku ip perdede ben lamba açıkken ustumu falanda değişemem yanı rahat edemem tabi senin zevkin iyice araştır derimm

canım mesela krem zebra üstüne yine tül zebra düşünebilirsin bence cok ıyı olur cunku ip perdede ben lamba açıkken ustumu falanda değişemem yanı rahat edemem tabi senin zevkin iyice araştır derimm
afedersin canım zebra üstüne krem renkte tulden kruvaze olabiliryanlış yazmışım

ayrıca elinde olan mevcut perdeyi yazarsan daha cok yardımcı olabilirim ben cözemedim

canım ben olsam krem zebra üzerine yine krem tonda kruvaze yapardım siyah yada gri tercih etmezdim yinede sen bilirsin ama fona gerek yok bence

canım fotoların da yatak odası takımın krem kahve tonlarında görünüyor halıların siyah sadece sanırım ama ben yinede siyah yapmazdımyeni çıkan krem tonlarında renkli zebralardan tercih ederdimmm üstünede dediğim gibi kruvaze perde kullanırdımmm

kahve hiç yok :) fotoda öyle çıkmış... koyu renkli görünen her yer siyah.. baza halı sifonyer ve komodin üzeri ...

canım beyaz zebra üzerine yine beyaz kruvaze yaptırabilirsin :))) bence siyahtan daha iyi olur ben salonuma siyah yaptırdım daha kullanmadan pişman oldum açık renk tercih et tatlım bana sorarsan:)))

canım beyaz zebra üzerine yine beyaz kruvaze yaptırabilirsin :))) bence siyahtan daha iyi olur ben salonuma siyah yaptırdım daha kullanmadan pişman oldum açık renk tercih et tatlım bana sorarsan:)))
teşekkür ederim fikirlerin için.. hepsini dikkate alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…