Teşekkür ederim :) İp perde yatak odasında kullanışlı olurmu acaba.. abu modeli bende çok beğenmiştim ...canım ilk perdeye bayıldım cokk hoşş kesinlikle böyle olmalı
canım perde süperde görüntü acısında içeriyi gösteririmi bilemem ben ayrıca hiç kullanmadım kendi oturacağım evdede zebra üstüne kruvaze yaptırdımTeşekkür ederim :) İp perde yatak odasında kullanışlı olurmu acaba.. abu modeli bende çok beğenmiştim ...
canım mesela krem zebra üstüne yine tül zebra düşünebilirsin bence cok ıyı olur cunku ip perdede ben lamba açıkken ustumu falanda değişemem yanı rahat edemem tabi senin zevkin iyice araştır derimmYatak odama uygun perde bulmaya çalışıyorum.. odanın resimlerini koydum.. duvar kağıdı ve perde konusunEki Görüntüle 1404092 Eki Görüntüle 1404093 Eki Görüntüle 1404094 Eki Görüntüle 1404095 Eki Görüntüle 1404096 Eki Görüntüle 1404097 Eki Görüntüle 1404098 Eki Görüntüle 1404099 Eki Görüntüle 1404100 Eki Görüntüle 1404101 da yardım bekliyorum...
afedersin canım zebra üstüne krem renkte tulden kruvaze olabilircanım mesela krem zebra üstüne yine tül zebra düşünebilirsin bence cok ıyı olur cunku ip perdede ben lamba açıkken ustumu falanda değişemem yanı rahat edemem tabi senin zevkin iyice araştır derimm
elimde mevcut perde yok. resimler internetten seçtiklerim.. başucuna duvar kağıdı düşünüyorum..afedersin canım zebra üstüne krem renkte tulden kruvaze olabiliryanlış yazmışım
elimde mevcut perde yok. resimler internetten seçtiklerim.. başucuna duvar kağıdı düşünüyorum..
hafif büzgülü gri veya kırık beyaz tül üzerine siyah pilesiz kanat nasıl olur
kahve hiç yok :) fotoda öyle çıkmış... koyu renkli görünen her yer siyah.. baza halı sifonyer ve komodin üzeri ...canım fotoların da yatak odası takımın krem kahve tonlarında görünüyor halıların siyah sadece sanırım ama ben yinede siyah yapmazdımyeni çıkan krem tonlarında renkli zebralardan tercih ederdimmm üstünede dediğim gibi kruvaze perde kullanırdımmm
teşekkür ederim fikirlerin için.. hepsini dikkate alacağımcanım beyaz zebra üzerine yine beyaz kruvaze yaptırabilirsin :))) bence siyahtan daha iyi olur ben salonuma siyah yaptırdım daha kullanmadan pişman oldum açık renk tercih et tatlım bana sorarsan:)))
rica ederim canım bu aradabende yatak odamdaki perdemi beyaz yaptırdım aynen sana anlattığım şekilde umarım herşey gönlünce olur:)))teşekkür ederim fikirlerin için.. hepsini dikkate alacağım