Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah Yaptım Ama???

QueenBritney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
20
0
86
35
İstanbul
1 ay oldu saçımı siyah yapalı ama ben koyu sarışın yapmak istiyorum saçımda yıprandı ama istediğim rengide olmasını çok istiyorum ne yapabilirim yaaa =( =(

yandın sen kuzumkaydirigubbakcemile3

sakın siyahı açtırmaya çalışma...seni düşünen bi kuaförde bunu yapmaz zaten

cnm ben mavi-siyah kullanıyorum...defalarca actırdım...kendi kuaförüm yapamzdı baskasına giderdim..böyle bi çılgınım işte..denemedigim renk kalmadı sonunda hep siyaha geri döndüm...

şöyle söylim ilk siyaha bıyadıktan 2 ay sonra saçımı açtırdım ve ondan sonra iflah olmadı...

her seferinde siyaha boyatmaya devam etmemin sebebi neydi biliyomusun..

o yoluk yoluk mısır püskülü görünümlü saçın kusurlarını ancak koyu bi siyah kapatıyo...

şuan saçlarım siyah ve kısa....

Valla allah kolaylık versın cnm. CADIARZU Ben de saclarımı sıyaha boyadım bır sene kullandım sonra karamele donmek ıstedım.Kuafor yaparız dedı.Yaptı sozde ve ılk yapıldıgının haftası harıkaydı cıdden.Ikı hafta sonra farkettımkı şakaklarım sıyah kalmıs boya aktıkca acayıp oldum. Arka kısımları cok acıldıgı ıcın beyaz sarı boz eşek gıbıydım tabırı caızse :) -tatlicadiarzu- Yanı bence yaptırma bıraz bekle derım. Beyaz hacı sakırle saclarımı yıkadım bıraz acıldı. Snra da kızıla boyadım harıkaydı ama yıne akıyor kendı sacımı kullanmaya karar verdım oyle kahverengıye calan bır kızılla geıyorum.Kızıl ve sıyah sac her zaman baska renklere donmek ıdeal sac rengı degıldır canım.

Merhaba,
Acilen yardımına ihtiyacım olan konuyu dile getiricem arkadaşlar,
Saçlarımı 2 gün önce açık kestaneye boyattım ve resmen siyah çıktı, boyatmadan önceki saç rengim orta kumral karamel arası bir tondu ve açtırma işlemi uygulayarak o rengi elde etmiştim. Yani kısacası boya yaptırdığım zemin saçım açık bir renkte. Şimdi sorum şu olacak, bu kestane yani siyah saç yıkandıkça akar ve alttaki açık renk çıkar mı? çıkmasını beklemeden kumral bir tona boyatsam boya tutarmı ve nasıl bir renk olur?
ne yapmalıyım fikri olan var mı?
Sevgiler,
kafamçokkarıştı

Birşey diyeceğim tamam sizinki öyle olmuşta Britney seviyorum takipçisiyimde ilk resimde koyu sacları 6 gün sonra böyle güsel sarı oldu ???????,, nasıl oldu ben okadarda istemiorum koyu sarı :/

beşgün var aralarında beş gün koyu gezdi

arkadaşlar bu konuda acil desteğe ihtiyacım, kestane saç rengini 2 gün önce boyattım ve alt zemin saçım kumral karamel tonlarındaydı onları kapatmak ve aynı zamanda dip boya derdinden kurtulmak için koyuya boyatmak istedim ama kestane de çok koyu geldi siyah gibi oldu bu sebeble mutsuzum ve rahatsızım, ne yapabilirim? bugün yeniden boyatsam kumral tonlarına nolur sizce? saçım kalın telli yıpranma açısından değerlendirmeyin sadece renk tutarmı tutmaz mı yoksa beklemeliyim bu renk açarmı ne dersiniz?

tamamen alttaki gibi olmasını beklemiyorum haklısın olmaz, ama en azından o tonlarda bi renk olur dimi?
sen tavsiyede bulunursan seviniirim,
ben ne istediğimi tam olarak anlatabildim mi acaba bilmiyorum, benim amacım saçımda kızıllık oluşmadan koyu bir ton yakalamaktı ve kahveye boyarsam kızıllığın daha fazla olacağını söyledi kuaförüm bu sebeble açık kestane ve orta kestaneyi karıştırdı ama bu koyuluk değildi asla istediğim
yaklaşık 3 seneden beri kumral tonlarından sonra bu acı kahve gibi siyaha yakın renk 2 gündür beni acaip mutsuz kıldı. NAPMALIYIM BUGÜN MESELA?

Habire saçını boyamamalısın mesela ilk önce saçının 2 3 ay sık yıkamada kahverengiye dönüşeceğinden emin olmalısın çünkü siyah değildi boyan sadece koyu kahveydi

Yok diosanki ben açık kahve olsun falan kuaföre git yaptır ama bitek kuaföre bağlı kalmayın ben 10 tane kadın berberi gezerim hepsinden fikri alrım hangisi daha kazıklamıor gibi durrsa orda yaptırırm

Yani sen demek istiyosunki bu kestane açılsa bile açık bi renk olmaz her ne kadar zemin saçım kumral bile olsa? ve 2-3 ay sık yıkamak çok uzun bi zaman bnm için, 10-15 gün içinde gözle görülür bir açılma zaten olur diyerek boyadı benim saçımı ve nu şekilde rahatlatıyorum kendimi. ve normalde sürekli aynı tonlara ve 2 ayda bir saç boyatırım ben en fazla, yani kızıl yada sarı siyah hiç olmadım mesela, kahve ve kumrallarda kaldım hem. röfle balyaj vs hiç yapmadım. o yüzden şimdi bir değişim istiyorum bu kestaden geçiş için ne yapabilirin ? bu beyaz sabun hikayesi doğrumu yada işe yarıyor mu?

canım zaten zemin açıkmış en fazla 4-5 yıkama sonrasında renk açılır merak etme. saçın siyah değil ya da orealle açılmış değil. bence iyi bir kuaför saçını önce açıp sonra istediğin tonda boyayabilir. koyu rengi akıtması yeterli zaten. çok olmasa da biraz yıpranır bakım falan halledersin artık...

Tatlım kestane diyorsun açsa açsa kaç ton anca 2 ay yıkaman lazım ben de boyadım ve anca açtı.. bekle aksın boyan kafandan git düzgün bir berbere boyat

-tatlicadiarzu-
benim postumalada ilgilenin napiym kuaföremi gidem

canım orealli bi işlem açıkcası yaptırmak istemiyorum en iyisine de gitsen ister istemez yıpratıcak, zaten önceki o karamel kumral tonlarındaki rengi elde etmek için kısa bir açma işlemi uygulanmıştı yaklaşık 4 ay önce falan sanırım. benim şimdiki derdim o açık zemin gibi olmasada bu koyu renk ne kadar açılır ne derece alttaki renge yakın bir renk olur? yada olmaz mı?
beyaz sabuna başladım bende ama resmen keçe gibi yapıyor, kremsiz zaten açılması mümkün değil, açıkcası bilemiyorum napmalıyım.
kuaförüm %70-80 alltaki rengine kumrala dönersin en geç 1 ay 1,5 ay içinde diyor. Mümkün mü sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…