Siyah ve Koyu Lacivert Nevresim Takımı

mavibeyazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
647
456
Eskiden çok itici gelen bu renkleri bu ara tv de çok görüyorum, dizilerde filmlerde özellikle. bembeyaz bi yatakodasında çok cool duruyor :)) Biliyorum bir kepek düşse görünecek ama umrumdamı ? hayır :)

Arkadaslar sorum şu ki sırf siyah yada sırf lacivert nevresim takımı satan marka bulamadım, bilen duyan kullanan var mı?
Hiç bulamazsam diktiricem sanırım..

Canim desensiz diyorsan linens in basic serisi var pamuk saten duz renkler siyahi vardi lacivert hatirlamiyorum ben sonradan gorup mürdümune vurulmustum ama nevresim almiycam sozum var kendime bide taç ve ozdilekte tek renk ama cizgilisi var diye hatirliyorum çizgiler desen degil saten-ranforce seklinde dokunmus duz renkti genelde serilerde basic diye geciyo bide öyle ara istersen Desenli istiyorsan sarevde koyu renkler var

Canim resimlerinide buldum soyleler bahsettiklerim
images (13).jpg
60117201.jpg

Canim resimlerinide buldum soyleler bahsettiklerimEki Görüntüle 1779742 Eki Görüntüle 1779743
aa çok teşekkürederim, linenstekine pamuk saten dedin ilgimi çekti :)) hemen araştırıcam, basic olsun ama böyle parıl parıl dursun bembeyaz odada.. hayaller işte :)) 3 odalı evim olursa birde spor odası hayalim varki sorma:KK200: komple ayna kaplı bir duvar, tepede bir TV, üç beş pilates malzemem, öbür uçta paravanla kapattığım ütü masası ve çekas :) bakalım uygulayabilecekmiyim :KK48::KK48:

Inşallah gönlüne göre bi evin olur canim Aynalar haric benimde oyle bi hayalim var:KK200: kosu bandi kondisyon bisikleti pilates malzemelerim her seyim hazırda daha hali hazirda 1+1 evimiz bile yok :KK43: Ilerde baba evinde birakip satmam bile muhtemel olabilir ıstanbul şartların da 3 odali bi evi hayal bile edemez oldum çünkü o_OSende eniste adayı yoksa ona göre bul en iyisi:KK53: 3 odali evi olan türden :-)
Tatlim yalniz linens ve tactakiler öyle pek paril paril degil saten gibi ama matta değil kesinlikle özdilek inki öyle paril paril ama biraz sert gibi geldi dokusu kalın kumaşı ben kirmizisini almistim annem cok begendi ona verdim yinede bi bak

Inşallah gönlüne göre bi evin olur canim Aynalar haric benimde oyle bi hayalim var:KK200: kosu bandi kondisyon bisikleti pilates malzemelerim her seyim hazırda daha hali hazirda 1+1 evimiz bile yok :KK43: Ilerde baba evinde birakip satmam bile muhtemel olabilir ıstanbul şartların da 3 odali bi evi hayal bile edemez oldum çünkü o_OSende eniste adayı yoksa ona göre bul en iyisi:KK53: 3 odali evi olan türden :-)
Tatlim yalniz linens ve tactakiler öyle pek paril paril degil saten gibi ama matta değil kesinlikle özdilek inki öyle paril paril ama biraz sert gibi geldi dokusu kalın kumaşı ben kirmizisini almistim annem cok begendi ona verdim yinede bi bak
İnşallah hepimizin gönlüne göre olsun ama dediğin gibi istanbulda 3+1 in hayalini ancak şehir merkezinde olmayan semtlerde kurabiliyoruz :KK43: Enişte adayı var aslında ama yakın zamanda evlilik planımız olmamakla birlikte kafamda oturmayan şeylerde mevcut , yani her şeyin hayırlısı :) dediğin markalarda mutlaka bakıcam içime sinmezse kumaşını kendim seçip diktirme yoluna gidicem canım, az diil çünkü fiyatları eh işte diyip ödeyebilceğimden pahalılar :KK48:

Aman duymasın o zaman eniste:KK48: hayirlisi cnm esyaydi evdi hepsi bi yerden sonra siradan oluyo zaten önemli olan dogru insani bulabilmek gerci bi süre sonra evlilikler bile siradanlasiyo böyle düşününce çok korkuyorum:110: Bana kalsa istanbul da huzur kalmadi artık baska sehre gitmek ama is guc imkani derken oda olmuyo bakalim.. Iyice muhabbet ortamina çevirdim konunu tatlim:KK47: issimo home luoca patisca cotton box bu markalarada bi bak cnm istersen dedigin gibi fiyatlar ucuyo annem ikide bir tv deki dizilerde filan gösteriyo özellikle cotton boxun boyle koyu renkli parlak cok agir duran takimlari var bide madame coco da vardi eskiden simdi o renkler yok arada takip et belki yine cikar fiyatida uygun aklında kalmaz hem Her yer country olunca ciceksiz nevresim bulmak cok zor oldu inşallah bulursun tatlim gorursem haber ederim:KK24:

Aman duymasın o zaman eniste:KK48: hayirlisi cnm esyaydi evdi hepsi bi yerden sonra siradan oluyo zaten önemli olan dogru insani bulabilmek gerci bi süre sonra evlilikler bile siradanlasiyo böyle düşününce çok korkuyorum:110: Bana kalsa istanbul da huzur kalmadi artık baska sehre gitmek ama is guc imkani derken oda olmuyo bakalim.. Iyice muhabbet ortamina çevirdim konunu tatlim:KK47: issimo home luoca patisca cotton box bu markalarada bi bak cnm istersen dedigin gibi fiyatlar ucuyo annem ikide bir tv deki dizilerde filan gösteriyo özellikle cotton boxun boyle koyu renkli parlak cok agir duran takimlari var bide madame coco da vardi eskiden simdi o renkler yok arada takip et belki yine cikar fiyatida uygun aklında kalmaz hem Her yer country olunca ciceksiz nevresim bulmak cok zor oldu inşallah bulursun tatlim gorursem haber ederim:KK24:
Hayır canım muhabbetin çok güzel hemm iyi düşünelim iyi olsun, hayat dert ederek geçmez:) İstanbuldanda istanbulun insanındanda fenalık geldi haftasonu olsa bi türlü olmasa bitürlü, kalabalıktan adım atılmıyo :) Söylediğin markaları not ettim takipteyim canım çok sağol ilgin alakan için :KK200: :)

Canım ben de arkadaşıma katılıyorum, linensin çok güzel siyah ve lacivert düz renk nevresim takımları var, almak isteyen varsa bugün mesaj geldi indirimde. Hem de pamuk saten, yumuşacık. Biz evde kırmızısını kullanıyoruz ve çok memnunuz.

X