yukiik KendimeYeniBirNedenLazım Kayıtlı Üye 27 Kasım 2009 534 3 96 İstanbul 31 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yukiik #1 Saçımda tek renkten çok bir kaç renk birleşimini seviyorum mesela üstler simsiyah uçlar kızıl gibi bunu denersem nasıl olur fikirleriniz...?elinizde bu tip saç resimleri var mı kızlar eklerseniz çok sevinirim :)
Saçımda tek renkten çok bir kaç renk birleşimini seviyorum mesela üstler simsiyah uçlar kızıl gibi bunu denersem nasıl olur fikirleriniz...?elinizde bu tip saç resimleri var mı kızlar eklerseniz çok sevinirim :)
yukiik KendimeYeniBirNedenLazım Kayıtlı Üye 27 Kasım 2009 534 3 96 İstanbul 31 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yukiik #2 yok mu siyahhh kızıl tutkunları nerdesiniz çıkın bakim:)
annb Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2011 651 2 46 İstanbul 31 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yukiik #3 siyah değilde kızıl kestane ile daha güzel durur gibi geldi
yukiik KendimeYeniBirNedenLazım Kayıtlı Üye 27 Kasım 2009 534 3 96 İstanbul 31 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yukiik #4 annb .!.: Eki Görüntüle 337226 siyah değilde kızıl kestane ile daha güzel durur gibi geldi Genişletmek için tıkla... hımmm güzelmiş ama siyahlada hoş duruyor bir kaç tane gördüm çok beğendim
annb .!.: Eki Görüntüle 337226 siyah değilde kızıl kestane ile daha güzel durur gibi geldi Genişletmek için tıkla... hımmm güzelmiş ama siyahlada hoş duruyor bir kaç tane gördüm çok beğendim
yukiik KendimeYeniBirNedenLazım Kayıtlı Üye 27 Kasım 2009 534 3 96 İstanbul 31 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yukiik #5 tabi siyahla olursa uçları bu kadar açık kızıl değil daha patlıcan moru üstler siyah uçlar patlıcan moru ya da kızıl büyü of of diyorum :)
tabi siyahla olursa uçları bu kadar açık kızıl değil daha patlıcan moru üstler siyah uçlar patlıcan moru ya da kızıl büyü of of diyorum :)
S Slania ♪♫ Kayıtlı Üye 12 Şubat 2010 5.765 282 373 1 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yukiik #6 Üstler siyah uclar kirmizi olabilir. Ben saclarim siyaha boyaliyken uclarini acip kirmizi yapmaya calismistim ama pek tutmamisti, koyu olmustu baya. Gündüz cekilmis resim Bu da aksam cekilmis resim
Üstler siyah uclar kirmizi olabilir. Ben saclarim siyaha boyaliyken uclarini acip kirmizi yapmaya calismistim ama pek tutmamisti, koyu olmustu baya. Gündüz cekilmis resim Bu da aksam cekilmis resim