Saç Rengi ve Saç Boyama siyah ve kizil hint kinasini actim

Azra910

Junior Meg
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
8.287
25.071
498
KizlarEki Görüntüle 1925295 sacimi 1senedir kinayla boyuyordum hemde kizil ve siyah kinayi 1yilda 15 kez boyamisimdir. Sacim yanacak diye de acamiyodum defalarca palettnin 10.1i il boyadim ama acilmadi en sonunda bugun palette yogun renk aciciyla actim suan sacim bakir oldu ayrica saclarim yanmadi boyayinca da yanmamisti
Kina acilmaz sacin yanar dedi herkes ama suan kopma dokulme hicbir sey yok gayet yumusak. Ustelik saclarim seyrek ve ince telli oldugu halde artik kinadan canima tak etmisti yanma pahasina yaptim.
Size bir tavsiyem eger sac rengini surekli degistirenler varsa kinaya asla bulasmasin.

Son düzenleme:
ohooooo benıom saçım oldum olası küllü kumraldır ben 2 kez açma yaptırdım ( röfle )
benım bile bu kadar açılmadı çok şanslısın inanki.. harika açılmışşşşşş
sakın bir daha kına sürme

Ayy yok yok asla birdaha kinaya bulasmam ama bugun yikadim biraz daha bakirimsi oldu bunu dun cekmistim
Ustune 10.1 palette boyucam ne renk olacak acaba sana onuda atarim

Ayy yok yok asla birdaha kinaya bulasmam ama bugun yikadim biraz daha bakirimsi oldu bunu dun cekmistim
Ustune 10.1 palette boyucam ne renk olacak acaba sana onuda atarim
mutlaka gönder ama dediğim gibi yorma saçı
boya bişey yapmaz ama bunuda boyayabilirsin

OLUR CANIM ama bunun acıcı ıranı daah yuksekya o yuzden dedim
yinede bir kuafmör tanııdık varsa sor bakalım
Var da
Ben gecen sene sacimi boyatmaya gittim acik kullu kumral istedim turuncu kumral oldu hemde 3kere boyadi bi turlu tutturamadi
Evde kendim yapinca bile daha guzel oluyor
Acaba bu 10.1 i boyayinca daha acilir mi acilmasini istiyorum bakirlik gitsin

Neden kınaya bulaşma dediniz kızlar benim cildim alerjik boya yapamam kına yapmayı düşünüyorum

İNŞALLAH olur canımmm sıkıntı etme

Neden kınaya bulaşma dediniz kızlar benim cildim alerjik boya yapamam kına yapmayı düşünüyorum
Eger boyaya alerjin varsa kina yapabilirsin ama benim alerjim yoktu kina yapmistim pisman olunca da sacimin rengini acamadim o yuzden pisman oldum yani yoksa kotu degil de rengini acamiyosun iste

Bunu kullanıp memnun olanlar vardı,sonu 1 olmayan boyalar 8.0 -9.0 gibi bakırlık arttırır diye biliyorum ben,ins sonuç güzel olur :)
Benim kendi sac rengimin ustune bu boyayi yapinca cok guzel oluyor ama simdi acinca bakir gibi oldu onun ustune ne olacak bilmiyorum :)

Ah o bakırlık bi küllü sarı görsem saçını rahatlıcam ,saçım az dinlensin fikirlerim çok

Eğer İgora 0.22 kullanırsan kapatıyo o kızıllığı,yani boyaya az bişi sıkarsan..çok eklersen mavi yapıyomuş ,ben serçe parmağım boyunda eklemiştim,ama 10.1 bulamayıp 8.1 kullandım koyu oldu,ama en azından o turunculuk gtti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…