Ayy yok yok asla birdaha kinaya bulasmam ama bugun yikadim biraz daha bakirimsi oldu bunu dun cekmistimohooooo benıom saçım oldum olası küllü kumraldır ben 2 kez açma yaptırdım ( röfle )
benım bile bu kadar açılmadı çok şanslısın inanki.. harika açılmışşşşşş
sakın bir daha kına sürme
mutlaka gönder ama dediğim gibi yorma saçıAyy yok yok asla birdaha kinaya bulasmam ama bugun yikadim biraz daha bakirimsi oldu bunu dun cekmistim
Ustune 10.1 palette boyucam ne renk olacak acaba sana onuda atarim
OLUR CANIM ama bunun acıcı ıranı daah yuksekya o yuzden dedimBunu aldim insallah olur ya Eki Görüntüle 1925300
Var daOLUR CANIM ama bunun acıcı ıranı daah yuksekya o yuzden dedim
yinede bir kuafmör tanııdık varsa sor bakalım
İNŞALLAH olur canımmm sıkıntı etmeVar da
Ben gecen sene sacimi boyatmaya gittim acik kullu kumral istedim turuncu kumral oldu hemde 3kere boyadi bi turlu tutturamadi
Evde kendim yapinca bile daha guzel oluyor
Acaba bu 10.1 i boyayinca daha acilir mi acilmasini istiyorum bakirlik gitsin
Tamam canim aticam sana boyayincaİNŞALLAH olur canımmm sıkıntı etme
Eger boyaya alerjin varsa kina yapabilirsin ama benim alerjim yoktu kina yapmistim pisman olunca da sacimin rengini acamadim o yuzden pisman oldum yani yoksa kotu degil de rengini acamiyosun isteNeden kınaya bulaşma dediniz kızlar benim cildim alerjik boya yapamam kına yapmayı düşünüyorum
ne zaman boyucaksınTamam canim aticam sana boyayinca
Haftasonu diye düsünüyorum bakım falan yapıyorum şuanne zaman boyucaksın
TAMAM CANIM heyecanla bekliyorummHaftasonu diye düsünüyorum bakım falan yapıyorum şuan
Bunu kullanıp memnun olanlar vardı,sonu 1 olmayan boyalar 8.0 -9.0 gibi bakırlık arttırır diye biliyorum ben,ins sonuç güzel olur :)Bunu aldim insallah olur ya Eki Görüntüle 1925300
Benim kendi sac rengimin ustune bu boyayi yapinca cok guzel oluyor ama simdi acinca bakir gibi oldu onun ustune ne olacak bilmiyorum :)Bunu kullanıp memnun olanlar vardı,sonu 1 olmayan boyalar 8.0 -9.0 gibi bakırlık arttırır diye biliyorum ben,ins sonuç güzel olur :)
Ah o bakırlıkbi küllü sarı görsem saçını rahatlıcam ,saçım az dinlensin fikirlerim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?