• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah tan bal rengine.....;)

ecetan86

hardcandy
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
84
3
86
38
İstanbul
Selam kızlar...bu konuda kafam çok karışık sizden yardım istiyorum..
saçlarım yaklasık 6 aydır siyah..en son 1 ay önce boyamıştım,diplerim çıktı kendi saç rengim açık kumral oldugu için baya sırıtıyor..
şimdi gelelim asıl meseleye;
Saçlarımı bal rengi yapmak istiyorum ,saçlarımı koleston yogun renk açıcıyla açtıktan sonra kızıllık ve turunculuklar gitsin diye küllü koyu sarı mı yoksa altın sarısı mı yapmayalım ??
yani istedğim bal rengi saç..
yardımcı olursanız çokmutlu olurumm.....sevgiler:3:

cnm koleston yogun renk açıcı aldım,bi de altın sarısı aldım...şimdi sadece saçımın bi bölümüne yoğun renk açıcı uyguladım..bekliyorum eger istedgim tonda olursa tüm saçımı acıcam olmazsa alıcam siyeh boya boyıcam..merakla bekliyorum :)

sonuç ne canım :1: ben de siyah saçımı açtırdım şu an kızıllıklarımla yaşıyorum bayramdan önce boyucam ama hangi renge boyucam karar veremiyorum bal-karamel rengi istiyorum ben de:12:

valla tatlım saçımın bikısmında uyguladım dedigim gibi saçlarım yıpranmadı 45 dk falan beklettim,üstüne de altın sarısı boyadım ..
saçlarım resmen açık karamelle koyu karamel arası bişey oldu sanki aralarda da hafif sarılar var..resim koymak isterim ama nasıl konuldugunu bilmiyorum...yani kızıl olmadı saçlarım..

valla tatlım saçımın bikısmında uyguladım dedigim gibi saçlarım yıpranmadı 45 dk falan beklettim,üstüne de altın sarısı boyadım ..
saçlarım resmen açık karamelle koyu karamel arası bişey oldu sanki aralarda da hafif sarılar var..resim koymak isterim ama nasıl konuldugunu bilmiyorum...yani kızıl olmadı saçlarım..

denedin mi bal sarısını ecetan? güzel oldu mu istediğin gibi? benim de kumral boya var şu an saçlarımda, bal sarısı istiyorum da, kuaföre nasl anlatıcamı bilmiyorum :18:

canım renk açıcıdan hemen sonra mı boyayı yaptın aynı gün içinde?????? ... bende renk açıp üstüne küllü sarı boyayacam ..hatta sen cevap yazmıştın canım...bende mi aynı gün yapsam acaba iki işlemide...:18:

slmmmm kızlar... vallaa saçımı açar açmaz kuruttuktan sonra altın sarısına boyadım yıpranma olmadı ancak yıkarken şampuan kullanmadım...ama sonuçç olarak gene siyaha döndümçünkü saçlarım baya uzun ugrasmak zor geldi kuaförlere de pek güvenim yok yani yeniden siyah oldum :D
bu arada saçlarınızı devamlı açıyosanız yada her an çabilirim diyosanız koleston yogun renk açıcıyı falan bosverin verin 15 lira hadi olsunda 20 tl gidin eminönüne orda kuaförler için toptancılar var,alın mavi toz orial ve 12 vol.su(orialin içine katılan )....size yaklaşık1 yıl gider :D
şu an tekirdagda oldugum için mecbur market boyası kullanıyrum.....

denedin mi bal sarısını ecetan? güzel oldu mu istediğin gibi? benim de kumral boya var şu an saçlarımda, bal sarısı istiyorum da, kuaföre nasl anlatıcamı bilmiyorum :18:

tatlım en güzeli begendiğin renk tonuyla ilgili bir resim bulup onunla kuaföre gitmen,gerisini hallederler ;)

ben dün akşam açtım saçımı koleston renk açıcıyla turunculuk oldu tabi biraz o turunculuğuda bu akşam küllü açık sarıyla kırıcam inşallah bakalım sonuç ne olacak

tatlım en güzeli begendiğin renk tonuyla ilgili bir resim bulup onunla kuaföre gitmen,gerisini hallederler ;)

haklısın tabi ,düşünmedim değil ama çocuk gibi olucak, ben bunu istiyorum diye :1: artık kataloglarında varsa gösteririrm , sağoalsın

Back