• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siyah takma tırnaklar - yardım

narlekesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
159
14
68
Samsun
kızlar siyah ojeleri çok beğeniyorum ama sürmesi ayrı zahmetli silince kalıntıları ayrı zahmetli diye süremiyorum yıllardır. bi kozmetikçide siyah takma tırnak buldum aldım. üstüne e matlaştırıcı sürdüm çok güzel oldu. boylarını kısalttım falan. çok hoş duruyor ama ilk defa denedim ve içimde bi his oluştu korkmaya başladım çıkar değil mi bunlar? tırnaklarım çok zedelenir mi? zaten çok mükemmel değiller. korkmaya başladım. nasıl çıkacak bunlar?

ya az önce asetonlu ılık suda bekleyip çıkardım ama hep tırnaklarımın üstünde yapıştırıcı parçaları kaldı nasıl çıkacak onlar?

Koyu renk ojeleri pamukla değil de ıslak mendil üzerine aseton dökerek çıakrırsanız hiç izi kalmıyor. Tabi fazla ıslak mendil harcanıyor ama olacak o kadar:9:

canım kalanlar çıkar merak etme, ama takma tırnağı bu işi yapan birine yaptır derim,hem 1-2 ay duruyolar,hem daha sağlıklı. ama fiyatı biraz fazla.
kozmetikçilerde satılanların yapıştırıcısının pek iyi bişey olduğunu düşünmüyorum.
:54:

Back