Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçtan kurtulup rengi evde açma :)))Bizzat denedim ve oldu :D

Cimcime_kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
128
111
103
33
Kayseri
Merhabalar herkese Evet konumuza gelelim.Bilindiği gibi siyah saçı açma işlemi herkesin gözünü korkutur.Ama önemli olan cesarettir.Eğer kuaföre bolca para bayılmak istemiyorsanız,saçınızı açmak istiyorsanız ve yapabilirim diyorsanız benim yaptığımı uygulayabilirsiniz.
Koleston Yoğun acıcı ile saclarımı uçlardan başlayarak diplere 5 santim gelene kadar uyguladım.Bu aşamada açılma işlemini takip ettim en son diplere uygulayacaksınız.Çunkü kendi saçlarınız geldiyse dipler daha cabuk acılacaktır.5 dk da bir kontrol edin ve saçınızın her yerine sürdüğünüzden emin olun.Daha sonra rengin açıldıgını göreceksiniz ve diplere de uygulayın.Ayrıca boya sıcakken daha iyi sonuç alınıyor.Başınıza poşet takın ve kurutma makinesi ile ısı verin.Açılırken ilk renk kızılımsı ikinci renk turuncu ve en son sarı tonlarına dönüyor.Saçınızı yıkayınca saçlarınız turuncu ve sarı renk karışımı olabilir.Ben sarıya kadar beklemedim ve turuncuyken yıkadım.Turunculugu alması için de saçlarımı küllü kumralla boyadım ve istediğim rengi elde ettim. İlerleyen zamanlarda sarı tonlarına geçiş yapıcam ve paylaşırım sizlerle

Son düzenleme:
gercekten cok guzel olmus güle güle kullan :) bende siyah saçtan kurtulmanın yollarını arıyodum bunu denesemmi acaba ya korkuyorum

Teşekkür ederim gerçekten :) Valla ne yalan söyleyim bende tereddüt ettim önce ama açma hırsım çok olunca cesaretlendim ve özenle denedim oldu.Benim saçım ince telli o yüzden hemen açılabiliyor.Yine de size kalmıs ben anlattım. Açıcak olursan sormak istediğin bişi olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Karar senin canım :)

Saçların çok güçlü ve sağlıklılar açma işlemide yıpratmamış
Şuan ki rengi çok tatlı
Ama işte herkesin saçı bu kadar dayanıklı değil özellikle ince telli seyrek saçlı olanlar saçlarını açarken iki kere düşünmeli

Çok tesekkür ederim begendiğin için :))) mutluuu oldumm gerçekten.Dediklerine katılıyorum şükürler olsun saçlarım yanmadı bnm saçlarımda ince telli fakat gür :)))

Valla iyi cesaret canım , tebrikler , eline sağlık, güle güle kullan .

Çok tesekkür ederim canım gerçekten begenmeniz mutlu etti beni. EEE nede olsa en çok saçlarımızı severiz Cesaret etmeseydim kuaföre dolu para bayılcaktım bir de istediğim gibi olmasaydı çok üzülürdüm.En azından kendim ettim kendim buldum olayına girdim

gercekten cok guzel olmus güle güle kullan :) bende siyah saçtan kurtulmanın yollarını arıyodum bunu denesemmi acaba ya korkuyorum

Teşekkür ederim gerçekten :) Valla ne yalan söyleyim bende tereddüt ettim önce ama açma hırsım çok olunca cesaretlendim ve özenle denedim oldu.Benim saçım ince telli o yüzden hemen açılabiliyor.Yine de size kalmıs ben anlattım. Açıcak olursan sormak istediğin bişi olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Karar senin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…