Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçtan kurtuldum (resimli) :):):)

ben begendim, cok guzel olmus... gule gule kullan... ama yikadikca bu renk akip siyahi ortaya cikarabilir mi???

Yok çıkmıo çünkü siyahtan eser kalmadı, açtırdım siyahı yıkandıkça rengi daha güzel oluo şimdilik bende memnunum inş böle devam eder kaydirigubbakcemile2

süper olmuş bencede güzel bi renk ...kaydirigubbakcemile5

sıyahı orıelle actrıpmı yptrdın bnu cnm

canım valla rengi kusturduk fln dedi kuaför orial le açsa heralde yıpranırdı hemen hemen 6-7 saat bekledim kuaförde, hiç yıpranma olmadı ama evde kendim açmayı çok denedim hiç birinde istediğim sonucu alamadım,saçını açmak isteyenlere yani siyahtan kurtulmak isteyenlerede kendilerinin hiç uğraşmamalarını kuaföre gitmelerini tavsiye ederim :ecrin_bebek:sengözlerimebaksanab

kusturma dio işte oriel deince saçımız yanar korkar açtımayız die düşünüolardır ondan diolardır öyle :jeyyar::1rolleyes:

Çok güzel olmuş çokbeğendim saç rengini güle güle kullana.s.
Saç rengini yazabilirmisin bende bu tonlarda boyamak istiyorum ama rengi ne bilemedim :uhm:

bu işlemi kuaför bana 250ye yapabiliceğini söylemişti.. baska bi yntem tavsiye etti.. ve sacımın içine s*çıldı tabiri caizse

sanki biraz yıpranma var gibi geldi saçınızda......
ama renk güzel açılmış,ona bir şey diyemem ama ,bana öyle göründü....

bnde açtırdım siyah renkten turuncu oldu dipler uçlar açık ortalar biraz daha koyuydu aynı böle ama biraz daha koyusu maalesefki kusturma dediler bekletmediler saçımda sürekli ovaladılar falan daha faydalı böle bekletirsek kafa deerine zarar verir dediler sonuçç saçlarım göğüs hizamdaydı şimdi toplayamıyorum malesefe kestirmek zorunda kaldım uçları çok kötü oldu ve kopuyolardı sürkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…