Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçtan kurtulamadım!! Yardım!

unal_unal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
İstanbul
Saçlarımı bir kaç ay önce loreal casting'in siyahıyla boyamıştım, şöyle bir parmak kadar kendi saçım uzamıştı zaten (kendi saçım da koyu kestane), ve boya da yıkandıkça biraz solmuştu, bugün saçımı yine loreal'in ultra açıcı dore kahvesiyle boyadım ve sonuç felaket oldu. Dipten çıkan kendi saçlarım açıldı, dore kahve oldu, geri kalan kısmı ise çok koyu bir kestane olarak kaldı. Ne yapmalıyım ? Yarın yine aynı boyayla uçlarını mı boyamaya çalışmalıyım ? Bu da zor görünüyor, çünkü nasıl 2-3 parmak dip kısmı boyamayacağım da kalanı boyayacağım, ya bu sefer saçlarım dipten koparsa? :çok üzgünüm:

ah ah sanki yazıyı ben yazıyomuşum gibi oldu
senin durumunu aynısını bende yaşadım
saçlarımın kökleri açık renk uçları siyah kaldı
saçınla daha fazla oynama ve kuaföre git akıtma işlemi yaptır başka şansın yok
boya boyayı hiç bizaman açmaz
bu arada cüzdanı doldurarak git epeyi masraflı oluyo

saçına bakım yapmayı unutma

Saçlarımı bir kaç ay önce loreal casting'in siyahıyla boyamıştım, şöyle bir parmak kadar kendi saçım uzamıştı zaten (kendi saçım da koyu kestane), ve boya da yıkandıkça biraz solmuştu, bugün saçımı yine loreal'in ultra açıcı dore kahvesiyle boyadım ve sonuç felaket oldu. Dipten çıkan kendi saçlarım açıldı, dore kahve oldu, geri kalan kısmı ise çok koyu bir kestane olarak kaldı. Ne yapmalıyım ? Yarın yine aynı boyayla uçlarını mı boyamaya çalışmalıyım ? Bu da zor görünüyor, çünkü nasıl 2-3 parmak dip kısmı boyamayacağım da kalanı boyayacağım, ya bu sefer saçlarım dipten koparsa? :çok üzgünüm:

canım loreal in o açıcıları sadece doğal saçı açıyo boyalı saçı açmaz kimse sana söylemedi mi alırken

palette blond açıcı(L1) ile uçlaını açıcan diplerine de 10 dk tutucan. kuaför 100 tl alır en azından. sonra da açık bir kahveye boyarsın. boyadığın o boya arkadaşın dediği gibi boyasız saçı açar, üstünde de yazıyo zaten.

Yok yok kimse söylemedi ben de dikkatsiz davrandım:(
Paleıtte blond açıcı (L1) kullanırsam sadece uçları boyamayı ve diplerde 10 dk tutmayı başarabilir miyim bilmiyorum tek başıma, saçlarım da ince telli, yanma riski var mı ?
Yoksa hiç riske girmeden kuaföre mi gideyim ?

Yanmaz eğer doğru uygularsan toplamda 45 dkdan fazla bekletme, folyolama, ısıtma bişi olmaz... kendin yaparsın canım dip boyanın tersi diplere en son sürcen..

Evet, bunu deneyeyim, zaten folyolama falan bilmem ki ben :)
Makyaj ve cilt bakımı konusunda kendi çapımda bir uzman sayılırım ama saç boyama konusunda tam bir karacahilim yani :)
Zaten hayatımda ilk defa saçımı boyamıştım (siyaha) bu ikinci oldu, aldım ağzımın payını.

canım ben bu işlemide denedim
yani uçlarını boyamayı olmadı nasıl oldu
anlamadım kökleride boya değmiş
daha beter oldu
bence sakıııııın deneme
bak tecrübe konuşuyo

yani tekrar söylüyorum saçonı yıpratma
kıy paraya git kuaföre

offff aynı dert bendede var bi kurtulamadım saçımdaki şu siyah boyadan kuaförde 120 tl istiyor açmak için ne yapıcam bilmiyorum hangi akla hizmet boyadım güzelim saçlarımı siyaha

canım ben bu işlemide denedim
yani uçlarını boyamayı olmadı nasıl oldu
anlamadım kökleride boya değmiş
daha beter oldu
bence sakıııııın deneme
bak tecrübe konuşuyo

yani tekrar söylüyorum saçonı yıpratma
kıy paraya git kuaföre

muhtemelen röfle setinin marifetidir bu.
L1 ile bir şey olmaz köklerine, yanmaz. Sadece kökleri kendi saçı olduğundan daha çok açılır, renk farkı olur.

arkadaşlar saclarımı boyadugumda sıyah olmuştu benım de..beyaz sabunla yıkadım 2 gunde bır.uclarını ozellıkle..yıkadım sırkelı suyla duruladım..beyaz sabunun sertlıgı sırkesız cıkmıyo.sonra sampuan krem..
kuafor acacak hem yıpranıyo..hem de para..deneyın ama artık 3 ay oldu dıplerımde kızıllar vardı o cıktı
bı de acıldı tavsıye ederım

Bende de var bu sorun. 3 sene önce beyazladığı için siyaha boyamıştım -bir gün sıkılıp değiştrmek istediğimde ne olur kısmını atlayarak yapılmış bi işlemdi tabi-. Ama 2 aydır falan değiştirmek istiyorum rengini. Kuaför açmayı önermedi sadece siyah kısım kaybolana kadar diplere kestane uygulayabiliriz dedi ama benim saçın siyahı gidene kadar 1 sene falan gidicek gibi görünüyor. Şimdi bu sirkeli suyu görünce sevindim bir an da kokmuyor mu bu?(:

Arkadaşlar bende yaklaşık 3 senedir siyah saç kullanıorum artık sıkıldım.. Siteden araştirdigim kadarıyla Palette Blond IL1 açıcısını düplere uygulamadıgınız sürece siyah saçı açıormus.. Peki bu işlemi yapıktan sonra karamel tonları tutturmak için hangi renk boyayla üstüne geçmeliyim.. Yardımcı olursanız sevinirim :(

SAÇIMDAKİİ SİYA BOYADAN NASIL KURTULUCAM BEEEEEN mafoldumben

KENDİ SAÇIM KAHVE .4 5 AY ONCE ELEGANT KAHVEYE BOYADIM DİPLERDEN KENDİ SAÇIM GELINCE ESKI HALINE DÖNDÜRMEK İSTEDM BÖYLELİKLE FARK OLMADAN UZUCAK SAÇIMDAKİ BOYA GİDİCEKTİ ..AMA İSTEDGM GBİ OLMADI :((((....LOREAL CASTİNG ALDIM SAÇIMI BOYADM SİYAH OLDU :s BU KONULARDA BİLGİM YOK.DOGAL RENGE NASIL DONUCEM SUREKLI BOYATMAK İSTEMİYORUM ESKİ HALİNE GELSİN BI DHA BOYAMAM mafoldumben..LÜTFEN YARDMCI OLUUN mafoldumben.. ESKİ SAÇLARIMI İSTİYORUUM

forumda ben dahil siyah saçtan dert yanıorr artıkk duyun sesimiziii yaaa şu ssiyahtan kurtulmak için bişe :delphin:bulsundan açtırmadankafamçokkarıştı saçları yıpratmadan kurtulabilelimmmm:lepi:

kızlar herkese merhaba
ben bişi sormak istiyorum saçlarım siyahtı 6 aydr boyamıyorum üstten 9 santim kendi rengi uçlarda siyah görünüo ama güneşte açık kuaföre gidecek param yok oksidanla açmak istiom ewde ama cok korkuyorum saçıma zararı olurmu renkten geçtim lütfen yapan earsa paylaşsın teşekkürler

kızlar herkese merhaba
ben bişi sormak istiyorum saçlarım siyahtı 6 aydr boyamıyorum üstten 9 santim kendi rengi uçlarda siyah görünüo ama güneşte açık kuaföre gidecek param yok oksidanla açmak istiom ewde ama cok korkuyorum saçıma zararı olurmu renkten geçtim lütfen yapan earsa paylaşsın teşekkürler
canım benımde aynı senın gıbıydı geçen hazırana kadar saçımın diplerinden 10 cm kadar kendi saçım çıkmıştı uçlar siyah kuaföre gitmek istemedim açıcıyla kendim evde açtım sadece siyah yerlere sürdüm ama yanmasından korktuğum için çok bekletmedim üstüne çikolata kahve boyadım 2 kez sonra büyülü kahve boyadım uçlar koyu kahve kendi saçım olan yerler boyadığım rengin aynısı aradaki fark zamanla kapanmak üzere oksidan yıpratyo tabi ama benim yanmadı çok bekletmediğim için olabilir palettenin bi açıcısı avrmış yıpratmadan açar diyorlar dene istersen bende tekrar onunlamı denesem birde uçlardaki kahveliği gidermek için düşünüyorum sakın siyahın üstüne boya yapmayın asla tutmaz açmak şart açma işini bilen biriyle şu palettenin açıcısını alıp sadece siyah yerlere sür kendi saçın olan yerlere hiç sürmeden ,siyah olan yerler kendi saçının rengi kadar açlmasını bekleyip yıkayabilirsin 3,4 gün bekleyip üstüne boya yaparsın .açıcıdan sonraki bekleyeceğin 3,4 gün saçına hiç bir işlem yapmamalısın fön kurutma makinası falan yapmamak gerek

Back