Kaç aydır ne yapıcağımı bilemediğim ve internette de bi bilgi bulamadığım için çareyi hesap açmakta buldum. Yardımcı olursanız çok sevinicem
Saçlarımı 3 ay önce Ocak ayında siyaha boyamıştım evde, asıl saç rengim koyu kahverengi. Boyadığımda da pek değişmemişti sadece güneşte durunca olan o kahverengilik gitmiş gibiydi ama siyaha boyamıştım sonuçta. Şimdi siyahtan sıkıldım ve değiştirmek istiyorum, boyayı akıtmayı düşünüp beyaz sabun denedim ama saçı o kadar sert yaptı ki hemen duruladım bi daha sürmedim saçıma
1 ay önce de kumrala boyadım saçımı ve özellikle dip kısımlarında bi turunculuk oldu ama sadece ışık vurunca belli oluyor. Üstüne bi şey yapmak istemediğimden neredeyse 1 aydır öyle geziyorum
Şimdi benim istediğim saçımın rengini açmak ve mümkünse bunu kademe kademe yapmak. Merak ettiğim konu da bu, küllü kumral gibi bi renk istiyorum ve evde koyu küllü sarı var lorealin, şimdi ben saçımı oryalle açsam evde, saçım ortalama ne kadar açılır ve koyu sarıyı boyayınca kumral bi renk çıkar mı? Ve ben saçımı daha sonra biraz daha açıp sarı yapmak istersem tekrar oryalle açmak zorunda mı kalırım yoksa kumral bi renk tutturduktan sonra üstüne açık bi sarı boyarsam renk tutar mı? Şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız içinn