saçlarım siyahtı 1 yıldır hatta mavi siyaha bile boyadım. ama dün açmaya karar verdim ve (ne cesaretseee) gidip palettenin açıcısını aldım uyguladım ama saçlarım bildiğiniz kızıl oldudiplerimde kendi saçım olduğu için sarı oldu şimdi ben bu saça palettenin altın karamel rengini alıp boyasam nasıl olur inşallah bi bilir kişi çıkar kaldım böyle saatlerdir arastırıyorum çıldırıcammmm dışarıya bile çıkamadım bugün
Canım şu an anca kahveye boyuyabilirsin saçlarını. yoksa diplerin iyice sırıtır. kahveye boyadıktan 15 gün sonra saçını tekrar aç ve istediğin renge boya. yıpranma olasığı az. dibin gelmeden açıcı yap ki boya uyguladığında farklı ton olmasın. aynı hatayı bende yaptım saçarım siyahtı ama doğal halim srı tabi 1 yıldır siyah sıkıldım açık küllü kumrala boyamak istedim ama diplerim farklı renk olduç ayrıca açıcıyı az kullanma yoksa açmaz yada bol kullandığın yerde farklı az kullandığın yerde farklı açar boyayı vurduğunda 4 renk bile elde edebilirsin. aynı benim gibisaçlarım siyahtı 1 yıldır hatta mavi siyaha bile boyadım. ama dün açmaya karar verdim ve (ne cesaretseee) gidip palettenin açıcısını aldım uyguladım ama saçlarım bildiğiniz kızıl oldudiplerimde kendi saçım olduğu için sarı oldu şimdi ben bu saça palettenin altın karamel rengini alıp boyasam nasıl olur inşallah bi bilir kişi çıkar kaldım böyle saatlerdir arastırıyorum çıldırıcammmm dışarıya bile çıkamadım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?