• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçtan aşama aşama kurtulma

nazlim14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
224
7
66
Bursa
arkadaşlar benim saçım uzun zamandır siyahtı en son 2 ayönce hint kınası yapmıştım.ancak terracota gibi kahveli kızıllı bir renge dönmek istiyorum.ancak açıcı kullanmak istemiyorum.bu nedenle palette fındık kakao ile boyadım ve tuttu.süreçte terracotaya boyayacağım.resimleri ekleyeceğim.

saçlarım siyahtı 1 yıldır hatta mavi siyaha bile boyadım. ama dün açmaya karar verdim ve (ne cesaretseee) gidip palettenin açıcısını aldım uyguladım ama saçlarım bildiğiniz kızıl oldu :( diplerimde kendi saçım olduğu için sarı oldu şimdi ben bu saça palettenin altın karamel rengini alıp boyasam nasıl olur inşallah bi bilir kişi çıkar kaldım böyle saatlerdir arastırıyorum çıldırıcammmm dışarıya bile çıkamadım bugün :(

yıpranmadımı diye sorimm önce.bende yaptım siyah değildi ama koyuydu.boyayabilirsin ben boyadım daha önce bişi olmadı.çokta güzel oldu.

yok şuanda bi yıpranma 3 kutuyla açtığım halde :) ama çok kırmızı bi kızıl oldu kahve tonlarınıda yine sürmek istemiyorum saçıma herkes küllü kumral diyo o rengide pek sevmiyorum altın karamele takmış durumdayım ama tek korkum boyadıktan sonra bi kaç renk olurmu diye ahh şuan ne haldeyim :)))

yok canım arada hiç renk kalmadı siyahlar tamamen aktı. dibimden 1 parmak bildiğin çiğ sarı oldu kendi saçım olduğu için . 2 parmaktan sonrası sırf kızıl . seninde aklın karıştı dimi :)

:) evet:) sen sadece açıcı kullandın heralde.ben 2 kere üst üste boyadım tuttu.ama şimdi sen öyle deyince kafam karıştı.

evett dün uyguladım sadece açıcı kullandım üzerine daha boya sürmedim yarın üzerine boya alıcam ne renk alayım diye ondan fikir danışıyorum yine yanlış bişey yapmayım :)

kızıllık derecesi ne hürrem gibimi leman sam gibimi:) eğer tam açılmadıysa az daha aç istersen.sonra boya.ben 2 kere açtım sonra 2 kerede boyadım açcı aynı gün boyalar farklı gün.ara verdim azcık.

ayy keşke hürreminki gibi olsaydııı :)) kestane rengindeki gibi bi kızıllık canım ben bu saçla bekleyemem artık bi cesaret daha gösterip gözlerimi kapatıp boyucam ya hayyum ya kayyum :D

bi kuaföre açtırsaydın diicemm ama.yinede sen bilirsin tabi.ben yapmıştım güzel olmuştu.ama seni bilemem.cesaret işi birazda.hoş benimki cahil cesaretiydi tuttu ama:))

benimkide öyle olcak tutsa bari :)) sen açıcı kullandıktan sonra saçın ne renge dönmüştü bide açıcıdan sonra ne renk boyamıştın.. benim olaya benziyo gibi geldi bana :))

saçlarım siyahtı 1 yıldır hatta mavi siyaha bile boyadım. ama dün açmaya karar verdim ve (ne cesaretseee) gidip palettenin açıcısını aldım uyguladım ama saçlarım bildiğiniz kızıl oldu :( diplerimde kendi saçım olduğu için sarı oldu şimdi ben bu saça palettenin altın karamel rengini alıp boyasam nasıl olur inşallah bi bilir kişi çıkar kaldım böyle saatlerdir arastırıyorum çıldırıcammmm dışarıya bile çıkamadım bugün :(

canım palette altın pırıltılı bal rengini dene. benim saçlarım ilk başta tarçın bakırdı üstüne koyu kahve uyguladım ve sıkıldım ne yapsam diye düşünürken platine girdim ve elime birden çok boya aldım açıcılar, altın sarısı , papatya sarısı falan. sonra hepsini bırakıp altın pırıltılı bal aldım ve şu an saçım bal rengi güneşte gerçekten parlıyor. benimki gibi saçların kuruysa emin ol bu bir mucize :) umarım işe yarar tatlım

canım renge baktım şimdide çok güzel görünüyo ama çok açık bi renk kızılları yok ettikten sonra o renge dönebilirim sanırsam. ..renk tam bnm istediğim gibi ama anca dönerim o tona heralde artık yarın bişiler yapıcam sıkıntıdan düşünmekten uyku girmedi gözüme sırf sizlere sorabilmek içinde üye oldum :D resimde koyabilirsem koyarım siteyi daha çözemedim yeni yürümeye başlamış bebek gibi hissediyorum kendimi burda :D

Canım şu an anca kahveye boyuyabilirsin saçlarını. yoksa diplerin iyice sırıtır. kahveye boyadıktan 15 gün sonra saçını tekrar aç ve istediğin renge boya. yıpranma olasığı az. dibin gelmeden açıcı yap ki boya uyguladığında farklı ton olmasın. aynı hatayı bende yaptım saçarım siyahtı ama doğal halim srı tabi 1 yıldır siyah sıkıldım açık küllü kumrala boyamak istedim ama diplerim farklı renk olduç ayrıca açıcıyı az kullanma yoksa açmaz yada bol kullandığın yerde farklı az kullandığın yerde farklı açar boyayı vurduğunda 4 renk bile elde edebilirsin. aynı benim gibi :D ben kahveye boyadım yarın yine açıcam bu sefer istediğim renge boyuycam dua edin bana :)

Back