• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçta hafif kızıl yansımalar ?

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
206
İzmir
Kızlar saçlarım siyah ama çok çok hafif kızıl yansımalar mevcut bundan nasıl kurtulabilirim ?

Son düzenleme:
igora 0-33 kırmızı azaltıcı diye bi ürün var cnm çok çok minik bi miktar karıştırıyormuşsun

Canım İgora 0-33 saça mavilik mi veriyor ? Mavi siyah renginden hiç hoşlanmam eğer öyleyse hiç denemeyim.

Canım İgora 0-33 saça mavilik mi veriyor ? Mavi siyah renginden hiç hoşlanmam eğer öyleyse hiç denemeyim.
kırmızıyı kapatmak için bunu kullanıyolar cnm siyahlaştırma eğilimi varmış
azıcık katarsan ki çok az katılıyormuş mavi siyah yapacağını sanmam
yine de araştır cnm
0-22 varmış turunculuk gideren kızıllığı götürmek için onu kullanan da varmış istersen onu dene
sonuçta siyah saçta rengi mahvetme olasılığın yok

Canım çok sağol verdiğin linke baktım .Aslında kızıllık o kadar hafif ki sadece güneşte çok çok hafif bir kızıllık görünüyor bu yüzden yanlış birşey yapmaktan çok korkuyorum :sinifsinif:

Canım çok sağol verdiğin linke baktım .Aslında kızıllık o kadar hafif ki sadece güneşte çok çok hafif bir kızıllık görünüyor bu yüzden yanlış birşey yapmaktan çok korkuyorum :sinifsinif:
o zaman boşver bence zaten kış geliyor..

o rengi nasıl yaptın bana söylermisin ? :D siyah olup güneşte kızıl parlasın istiyorum hafif şimdi mavi siyah saçım akınca öyle bişey denemek istiyorum

o rengi nasıl yaptın bana söylermisin ? :D siyah olup güneşte kızıl parlasın istiyorum hafif şimdi mavi siyah saçım akınca öyle bişey denemek istiyorum

siyah boyan eger akmadiysa ustune kizilsiyah deneyebilirsin ama ne kadar kalici olur ya da ne kadar istedigin gibi olur bilemem =) sadece aklima geleni soyledim :) kaydirigubbakcemile2

Back