X xxb3tty_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2012 6 0 36 Çanakkale 20 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi xxb3tty_ #1 Saçım şuanda karamel rengi gibi birşey hürremin rengi gibi sizce ne renge boyamlym tekrar .. hangisi daha çok yakışıyor bana ?
Saçım şuanda karamel rengi gibi birşey hürremin rengi gibi sizce ne renge boyamlym tekrar .. hangisi daha çok yakışıyor bana ?
sevcanyk Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2011 744 1 46 İstanbul 20 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi xxb3tty_ #2 xxb3tty_ .!.: Saçım şuanda karamel rengi gibi birşey hürremin rengi gibi sizce ne renge boyamlym tekrar .. hangisi daha çok yakışıyor bana ? Genişletmek için tıkla... 2. resim harika duruyor...
xxb3tty_ .!.: Saçım şuanda karamel rengi gibi birşey hürremin rengi gibi sizce ne renge boyamlym tekrar .. hangisi daha çok yakışıyor bana ? Genişletmek için tıkla... 2. resim harika duruyor...
X xxb3tty_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2012 6 0 36 Çanakkale 20 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi xxb3tty_ #3 sevcanyk .!.: 2. resim harika duruyor... Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hala karar veremedm ne renk boyayacağıma
sevcanyk .!.: 2. resim harika duruyor... Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hala karar veremedm ne renk boyayacağıma
myzt Meleklerim kızlarım sağlıcakla gelin inşallah Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2011 15.521 4.011 223 20 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi xxb3tty_ #4 Siyah saç
sevcanyk Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2011 744 1 46 İstanbul 20 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi xxb3tty_ #5 xxb3tty_ .!.: Teşekkür ederim. Hala karar veremedm ne renk boyayacağıma Genişletmek için tıkla... ben doğallıktan yanayım kendi sac rengine en yakın rengi tercih et derim ama acıkcası hepsi de yakışmış sen biirsin kolay gelsin..
xxb3tty_ .!.: Teşekkür ederim. Hala karar veremedm ne renk boyayacağıma Genişletmek için tıkla... ben doğallıktan yanayım kendi sac rengine en yakın rengi tercih et derim ama acıkcası hepsi de yakışmış sen biirsin kolay gelsin..
X xxb3tty_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2012 6 0 36 Çanakkale 20 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi xxb3tty_ #6 myzt .!.: Siyah saç Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama kömür gibimi yapym resimlerdeki gibi yoksa koyu kahvemi :S
myzt .!.: Siyah saç Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama kömür gibimi yapym resimlerdeki gibi yoksa koyu kahvemi :S
gloks Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2011 329 0 46 İstanbul 20 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi xxb3tty_ #7 İlk resimde bebek gibisim maşallah çok yakışmış o renk onu kullanmalısın senn rengin o belliki
X xxb3tty_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2012 6 0 36 Çanakkale 20 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi xxb3tty_ #8 sevcanyk .!.: ben doğallıktan yanayım kendi sac rengine en yakın rengi tercih et derim ama acıkcası hepsi de yakışmış sen biirsin kolay gelsin.. Genişletmek için tıkla... Normal saç rengim koyu kahve . Saç rengimide çok kez değiştirdim . Koyu renk e boyarsam bir daha saç rengimi değiştirmicem
sevcanyk .!.: ben doğallıktan yanayım kendi sac rengine en yakın rengi tercih et derim ama acıkcası hepsi de yakışmış sen biirsin kolay gelsin.. Genişletmek için tıkla... Normal saç rengim koyu kahve . Saç rengimide çok kez değiştirdim . Koyu renk e boyarsam bir daha saç rengimi değiştirmicem
X xxb3tty_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2012 6 0 36 Çanakkale 20 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi xxb3tty_ #9 gloks .!.: İlk resimde bebek gibisim maşallah çok yakışmış o renk onu kullanmalısın senn rengin o belliki Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cnm :))
gloks .!.: İlk resimde bebek gibisim maşallah çok yakışmış o renk onu kullanmalısın senn rengin o belliki Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cnm :))
X xxb3tty_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2012 6 0 36 Çanakkale 20 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi xxb3tty_ #10 Saçlarımı koyuya boyicam karar verdim fakat siyah mı koyu kahvemi :S koyu kahve akıcak açılıcak yine saçlarım diye korkuyorum
Saçlarımı koyuya boyicam karar verdim fakat siyah mı koyu kahvemi :S koyu kahve akıcak açılıcak yine saçlarım diye korkuyorum
PamukSekeyim Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2011 2.393 3 0 İstanbul 20 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi xxb3tty_ #11 Kendi saçların koyu kahveymiş.. Koyu kahveye boyaman en mantıklısı olur. Böylece diplerden gelen saç rengi sırıtmaz.. Tercihini kesinlikle koyu tonlardan yapmalısın. Açık renk saçı sana hiç yakıştırmadım..
Kendi saçların koyu kahveymiş.. Koyu kahveye boyaman en mantıklısı olur. Böylece diplerden gelen saç rengi sırıtmaz.. Tercihini kesinlikle koyu tonlardan yapmalısın. Açık renk saçı sana hiç yakıştırmadım..
mervemervemerve Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2011 4.230 95 113 20 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi xxb3tty_ #12 yasın kac cnm senın en sondakı renk hosuma gıttı benım sarı cok olgun gostermıs senı yasın kucuk gıbı geldı de :)
yasın kac cnm senın en sondakı renk hosuma gıttı benım sarı cok olgun gostermıs senı yasın kucuk gıbı geldı de :)
dmr_eda06 nerdeysen bir haber gönder diğer yanım sende kaldı Kayıtlı Üye 14 Haziran 2011 123 41 298 20 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi xxb3tty_ #13 bence siyah sana çok yakışmış