Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçmı,sarı saçmı?

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
358
41
Ankara
Arkadaşlar saçlarım açık kahve idi ve platin sarısı röfle yaptırdım.Şimdi uzatıyorum diplerim iyice çıktı uçlarda kaldı sarı.Tekrar boyatacağım zaman platinmi yaptırıyım gene?Sizce bana siyah saç gidermi?Açık tenliyim ve yeşil gözlüyüm??​
:bbo:

kesinlikle siyah...a.s

renkli göze ben herzaman koyu saçı yakıştırmışımdır..ama siyahda çok koy..
genede siz platin sarı yaptırın derim..
8.5 yıldır röfleden hiç vazgeçemedim..

bence tek renk koyu renk herzaman daha dogaldir...ama zifir siyah tavsiye etmem oda cok dogal durmuyo koyu kahve süper olur acik tenle renkli gözle

bu tam benlik bi konu olmuş..
kumralım ve yeşil gözlüyüm bende saçlarımı platin sarı yaptırmak uğruna 15 gün önce bi güzel yaktırdım sonra aklım basıma geldi gittim siyah boya aldım we kendim boyadım.. sarı saçı 4 sene kullandım ama siyah çok güzel oldu. gözlerim direk ortaya çıktı. güzel bi göz makyajıyla süper oldu staja gittiğim okuldaki kızlar bie sarıdan daha ii oldu dio.. lise gençleri bu işten daha ii anlıo sanırım :)

bence yeşil renkliler kahverengi tonlarını tercih etmelidirler...daha cok yakısır..mesela cikilata kahvesi uyum saglar diye dusunuyorum...

beyaz ten-renkli göz-siyah saç

çok sevdiğim bir üçleme:) yakışana acaip güzel oluyo

ya bence saçını photoshop programlarında boyayıp bi bak.. bence beyaz ten ( tabi bembeyaqz deilse) renkli göze sarı da kızıl da siyah da güzel oluo.. yani ben 3 ünü de kullandım 3 ünden de çok memnun kaldım :)

kesinlikle koyu yap ama siyahtan dönüş çok zor,benim gibi en koyu kahveyi yap zaten siyah gibi duruyo cnm

en koyu kahve hangi markada daha iyi peki? ben de siyaha karar verdim beyaz ten..mavi gözlüyüm..ama dönüş zor oldugu için yine de içimde bi terddüt var..önerdiginiz marka varsa, bilmek isterim..

wella coleston kadife kahveyi kullanmanı tavsiye ederim beyaz tenli yeşil gözlülere yakışıyor gözleri meydana çıkartıyor

Kendi saçına yakın bi renk yaptır derim...
Çünkü çok fazla yapay renk var ortalıkta...
Doğallık en iyisi...

Bilmiyorumki sarıdan bende vazgeçemiyorum da sarı da yakıyor saçları...

Photoshop da yokki bende canım ya başka bir program yok mu acaba denesek??

Kendi saçına yakın bi renk yaptır derim...
Çünkü çok fazla yapay renk var ortalıkta...
Doğallık en iyisi...
yine sarı mı yaptırıyım o zaman..

face in hole die bi site var arama motoruna yazarsan çıkan ilk link. orda kendi yüzünün yapıştırıp saç modellerine bakabilirsin. en azından bi fikrin olur photoshop yoksa

kesinlikle sarı yani...hele tenin ve göz rengin o kadar müsaitken...kimler yapmak istiyo da sarı bu yüzden yapamıyo yakışmaz diye korkuyo çekiniyo...bence sarı canım....sapsarı...

yesil göz için sarıda olur yesilde.. ama sarı saclı yesil gözlü zaten bi klasiktir acayip sasırtıcı bişey olmaz.. ama siyah sac ve yeşil göz pek alışıla geldik bi durum degildir ve herkesce dikkat ceker.. sarı sacı seviyorum yakısana cok yakısıyo.. sarı yaptır.. ama biraz farkımı ortaya koyayım diyosan siyah yap.. kısacası ikiside süper renkler..

ben de beyaz tenli yeşil gözlüyüm açık kumraldı saçlarım kuzguni siyaha boyadım çok güzel oldu severek kullandım herkes de çok beğendi yalnız başka renk kullanmak istersen biraz sıkıntılı oluyo kestirmek gerekiyo bi de okdr da yapay durmuyo akınca gayet doğal gözüküyo =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…