Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar saçlarım açık kahve idi ve platin sarısı röfle yaptırdım.Şimdi uzatıyorum diplerim iyice çıktı uçlarda kaldı sarı.Tekrar boyatacağım zaman platinmi yaptırıyım gene?Sizce bana siyah saç gidermi?Açık tenliyim ve yeşil gözlüyüm??:bbo:
Bilmiyorumki sarıdan bende vazgeçemiyorum da sarı da yakıyor saçları...bu tam benlik bi konu olmuş..
kumralım ve yeşil gözlüyüm bende saçlarımı platin sarı yaptırmak uğruna 15 gün önce bi güzel yaktırdım sonra aklım basıma geldi gittim siyah boya aldım we kendim boyadım.. sarı saçı 4 sene kullandım ama siyah çok güzel oldu. gözlerim direk ortaya çıktı. güzel bi göz makyajıyla süper oldu staja gittiğim okuldaki kızlar bie sarıdan daha ii oldu dio.. lise gençleri bu işten daha ii anlıo sanırım :)
Photoshop da yokki bende canım ya başka bir program yok mu acaba denesek??ya bence saçını photoshop programlarında boyayıp bi bak.. bence beyaz ten ( tabi bembeyaqz deilse) renkli göze sarı da kızıl da siyah da güzel oluo.. yani ben 3 ünü de kullandım 3 ünden de çok memnun kaldım :)
yine sarı mı yaptırıyım o zaman..Kendi saçına yakın bi renk yaptır derim...
Çünkü çok fazla yapay renk var ortalıkta...
Doğallık en iyisi...