• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçmı Kahve saçmı :) ???

dunyagunes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2012
220
0
0
Ankara
Arkdaslar 6 7 ay sonra Allahtan bişey çkmazsa düğünüm war şuan saçlarım aşağıdaki gibi.. rengimi sewiOrm ewet ama çok yıpranık ve ince olduğu için dha koyu tonları tercih etmek istiorm çünkü ewlnnce makyjada çok waktim olmaz saç boyamayada :)
şimdii merk ettiğim şu sizce kahwe tonlarımı ( koyu tabi ) daha kullanşlı siyah tonlarıımıı , hangisi daha kalıcıı , akmaması için ne yapılabilir.. bu rengin üstünden akarmıı bu rngin üstüne hangi kahwe kapatır ve güsel bi kahwe olur siyah yaparsam düzz siyahmı güsel olur mawi siyahmı:) ??

Eklentiler

• $adsız.webp
    $adsız.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 82
eğer saçların doğal rengindeyse inan ki kahveyle ve siyahla boyayıp daha çok uğraşmak zorunda kalacaksın çünkü 1 ayda diplerin açık renk çıkacak sanki saçların dökülmüş gibi ya da beyaz saç çıkıyor gibi görünecek :50:
hiç bozma saç rengini sadece aralara ve uçlara doğru daha yoğun bir şekilde bi kaç ton açık renk balyaj attır.Bir sürü yöntem var doğal görünümler için :44:
bana kalırsa koyu renklere bulaşma :ssz:

saçımmın orjinli çok açk diil yani koyu renkte uzaynca çok sırtmıo :) o yüsden koyu istiorum nişanlmda koyu istio birazda onun için :) açık tonlar beni çok uğrastrıO we saçlrımı daha yaıpranmş gösterio:)

Back