Saç Rengi ve Saç Boyama siyah sacliyim ne yakisir

hangisi yakisir bana kuzguni siyahmi koyu kestanemi

• Ankete Katılan
    14

clochette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
844
2
96
Bursa
arkadaslar banada yardimci olurmusunuz a.s.
ben siyah sacli siyah kasli beyaz tenli biriyim a.s
acik renk saclar bana hic yakismiyor :1no2:
sizce asagidaki kuzguni siyahmi yoksa koyu kestanemi beni yasimin adami gibi gosterir 21 yasindayimda karar veremiyorum bi turlu
annem kestane hasta gibi gosterir diyor ama kaydirigubbakcemile3

Arkadaşım sen sen ol 2sini de boyama eğer hiç boyamadıysan. hele siyahı asla.saç renginden 2 ton açık bir renk boyarsan eğer daha yumuşak olur yüz hatların. kaşları dert etme onları da boyatırsın 2 dknı alır

arkadaşmmmm yüzünü görmeden yorum yapmak zor. yalnız ben yukardaki arkadaşın tersine kaşlarını boyama derim. sarı saç yapıp siyah kaşla dolaşan bi ton insan var. ünlülerde bile. yakışana yakışıyo. ki sen değişsen değişsen kumrala dönersin. onda da kaşın sırıtmaz. bence kumral tonlarında bişe dene. seni göremedğim içn bişey diyemiyorum yine de net olarak

Eğer koyu renk saç yakışıyorsa, kesinlikle mavi siyah rengi denemeni tavsiye ederim canım.Hele de tenin beyazmış bence süper durur .yerimseniben

arkadasım siyah boyamak için cok düşün
acık renkleri koyulastırablrsin kolayca ama acık renk saca dönmek için saclarını yıpratırsın.
sacların doğal rengindeyse bence önce acık renklere yönel
hem kaslarını cok takma kafana
sapsarı olmadıktan snra simsiyah kaş sırıtmaz cnm..
teninde acık renkmiş zaten bnce acık renkler gider sana ama röfle vs. değilde daha cok düz boya yasına gider
acıkcası röflenin insanı oldugundan büyük gösterdiğini düşnüyorum..

hmmm enteresan fikirler var CADIARZU
bu gune kadar bi kere sari rofle attirdim yakismadi :1no2:
kahve yaptim bi ara sonra kirmizisiyah en sonda mavisiyahdim sonra cok kisa kestirdim bundan sonra ne yapacagimada karar veremedim uzuyor artik
tesekkurler hepinize arkadaslar yuzumun resmini ekleyemiyorum malesef emir buyuk yerden kaydirigubbakcemile3

cnm siyahla koyu kestane arasında çok bi fark yok zaten..ben siyaha boyadıgımda peruk gibi yapay durmuyordu bende ...ama arkadaşımda siyaha boyadı ondan peruk gibi yapay durdu önce koyu kestane yap sonraaa begenmezsen(Ki aynı çok bi fark yok siyahla arasında)siyah yaparsın cnm bnm..

gamyoncuiremsu cogunluk siyahi onermiyo demekki siyah cok vamp gorunuyor iyisimi daha acik biseyler dusuneyim
cok tesekkurler arkadaslara.s.

kaşın da siyahta fazla açma derim saçının rengini yada kaşınıda boya çünkü çok kötü bi görüntü oluyo kaş farklı saç farklı olunca resimdeki siyah hoş öyle oluursa yap derim

acsam acsam kahve tonlarinda olur sarilar bana gitmiyo kaslar cok kara olunca cadi gibi oluyorum kuzguniden de kendimi alamiyorum ama insanlarin fikirleride onemli
tesekkurler arkadaslar bana zaman ayirdiiniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…