• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçlarımdan dönüş hikayem

ladylarissa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
8
0
6
34
İstanbul
Arkadaşlar herkese öncelikle merhaba. Uzun zamandir sitenin takipcisiyim, %90 sac bolumunun :D sonunda uye oldum. 18 yasindayim ve yaklasik 4 senedir saclarimi tam siyaha ve mavi siyah renklerine boyuyordum. her ay boyuyordum nerdeyse. siz dusunun:))
Son 5-6 aydir surekli tarcin bakir renkleri dikkatimi cekiyordu ve hep sac rengimi actirmak istiyodum. bu sitede olsun diger sitelerde olsun her yerde siyah saci akitma yontemlerini okudum herseyi yaptim ve sonuc sifirdi. gram akmiyordu. pes ettim ve yine siyaha boyadim. saclarim cok saglikli ve gurdur. dayaniklidir.
neyse yine boyadiktan 2,5 hafta sonra deli cesaretiyle kuafore gittim.
actirmak istedigimi soyledim. ve cokta umutsuzdum. o kadar siyahti ki :)
hic acilcagini ummayarak mahalle kuaforunun sandalyesine oturdum. kiz vurdu kafama aciciyi. bir bucuk saat kaldi..
yikadik ve saclarim tam istedigin turunculuktaydi. sadece diplerim sapsariydi. ciktim "palette kahve bakir" aldim evde kendim boyadim. ilk boyamada hafif renk farkliliklari vardi tabii.
bi kac boyamadan sonra duzelir diye umdum. sacimin sirasiyla renk degisiminin fotolarini koyucam:))
yaklasik 3 aydir 3-4 hafta araliklarla boyadim. yogun bakir yaptim ikincisinde. 6 kere falan boyamisimdir. 4 kerede tarcin bakira boyadim. o arada saclarimin orta kisimlari hafif golgeli kalmisti kozmetikten bi pakette acici tozu aldim 4 tlye ou surdum oralara. sarardi hafif. sonra tarcin bakira boyadim. hep tam istedigim renk tutuyor artik. kutudaki gibi. hepsi ayni renk. herkes bayiliyor ve siyahtan bu renge dondugume inanamiyorlar:)
tek sorunum boyanin cabuk akmasi.
ama o kadar alistiki akinca bile turuncu kaliyo. sararmiyo:)
dip boyasida olmasa cok iyi olucak:p

bayadir konulari geziyodum hep bunu yazmayi bekledim. saclariyla benim kadar ilgilenen yoktur herhalde. he bu arada saclarim yanmadi. kuafor cok sasirdi. cok dayanikliymis. hafif kirilmalarla atlattim.
fotograflari paylasiyorum. sormak istedikleriniz varsa elimden geldigince yardimci olmayi isterim:))

ilk sacim:
Eki Görüntüle 949058

sirasiyla renk degisimimi yorumla aticam yukleyemedim:1:

Eklentiler

• $IMG_0005-1.jpg
    $IMG_0005-1.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 299
ilk actirip kahve bakira boyadigimda, renk farkliliklari var:
Eki Görüntüle 949060

yogun bakir:
Eki Görüntüle 949059

tarcin bakir:
Eki Görüntüle 949061

Eki Görüntüle 949062

kizil:
Eki Görüntüle 949063

suanki hali tekrar tarcin bakir:
Eki Görüntüle 949071

cok yakısmıs saclarınız actırınca malesef akıyo ole hele bıde kızıl ve bakır tonları oluncA. gayet saglıklı duruyo saclarınız kullandgınız bakım urunlerı varmı? bende yenı actım boyadım ama bıraz koyu oldu actrmama ragmen palette cıkolata kahveye boyamıstım yıkadıkca acılır dedım ama acılmıyo bı sonrakını en acık kahve tonuna boyasam acılırmı acaba boya ustune

cok yakısmıs saclarınız actırınca malesef akıyo ole hele bıde kızıl ve bakır tonları oluncA. gayet saglıklı duruyo saclarınız kullandgınız bakım urunlerı varmı? bende yenı actım boyadım ama bıraz koyu oldu actrmama ragmen palette cıkolata kahveye boyamıstım yıkadıkca acılır dedım ama acılmıyo bı sonrakını en acık kahve tonuna boyasam acılırmı acaba boya ustune

tesekkur ederiiim. yok canim hicbir bakim urunu kullanmiyorum. sadece yikadiktan sonra ipek'in sac kremini uyguluyorum. boya boyanin rengini kesimlikle acmaz bu aklinda bulunsun bende hep sari boyayla falan acmaya calisirdim kuafor bi arkadasim uyardi. saclarina acma islemi uygulaman gerekiyor

ilk actirip kahve bakira boyadigimda, renk farkliliklari var:
Eki Görüntüle 949060

yogun bakir:
Eki Görüntüle 949059

tarcin bakir:
Eki Görüntüle 949061

Eki Görüntüle 949062

kizil:
Eki Görüntüle 949063

suanki hali tekrar tarcin bakir:
Eki Görüntüle 949071

Bende siyahtan döndüm cnm evde kendim yaptm hemde :) 1 haftamı aldı yavaş yavaş açtım :) şuan açık kumral saçlarım. Seninde son fotoğraf süper olmuş yani tarçın bakır çok yakışmış tenine

Bende siyahtan döndüm cnm evde kendim yaptm hemde :) 1 haftamı aldı yavaş yavaş açtım :) şuan açık kumral saçlarım. Seninde son fotoğraf süper olmuş yani tarçın bakır çok yakışmış tenine

tebrik ederim canim, bende cok ugrasmistim evde olmamisti. cok siyah vurdugumdan herhalde:) cok tesekkur ettim

Back