• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siyah saçlarımdan bıktım

kelebekto

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
23
0
86
İstanbul
2-3 ay önce saçlarımı siyaha boyadım. saçlarımın doğal yapısı da siyah. açık renkten koyuya dönmüştüm. ama artık bıktım ve saçlarımda dir değişiklik yapmak istiyorum. kuaföre gidip dünya kadar para veremeyeceğim için. uygun boya renkleri konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum. açıcısız ne yapsam da şu saçımı kızıl kahve ya da tatlı sıcak bir kahveye dönüştürebilsem?

Palettenin yoğun saç açıcı boyası var hiç yıpratmadan açabilir üzerini hemen arkasından istediğin renge boyayabilirsin...kolay gelsin

Palettenin acisini bende denedim ama sonuc alamadim tatlim.. ewde deneme bence bende yillardir siyah sac kullaniyorum..

canım benım aynı sorunun ta kendisi benim. bende 1 ay önce koyu kahveye boyadım koleston. simsiyah oldum ya.
ama diplerim tutmadı bir türlü. 1 kutu daha alıp diplerimi kapatayım bari dedim yok bacım tutmuyo diplerim hemen açılıyo. bilen varsa yardımcı olun ya :(
:14:

canım benım aynı sorunun ta kendisi benim. bende 1 ay önce koyu kahveye boyadım koleston. simsiyah oldum ya.
ama diplerim tutmadı bir türlü. 1 kutu daha alıp diplerimi kapatayım bari dedim yok bacım tutmuyo diplerim hemen açılıyo. bilen varsa yardımcı olun ya :(
:14:

Benim annemde aynen böyle oldu schwarzkof palette aldık çok güzel tuttu ve akmıyor annem başörtülü oldugu için en yogun ön taraflarını boyardı hemen açılırdı şimdi 2 aydır yavaş yavaş renk gelmeye başlamış :)

Esmer olsaydım kesinlikle nicole schzinger gibi lacivert siyah, hafif maşalı saç kullanırdım, bir de soft pembe ruj,kontür uzun kirpik,pembe allık,kalın eyeliner ve bol rimel.

Back