• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saclari acip bu renge Boyamak ?? (resimli)

-hazelnut-

🧟‍♀️
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
1.411
1.825
658
Hayirli Aksamlar kizlar,

ben bundan 3 ay önce saclarimi komple siyaha boyadim.
Ama simdi bu renkten cok sIkILdim.

Bir degisIklik yapmak istiyorum, uzun zamandir bu rengi gözüme kestirdim. (resimdeki tam olarak ismini bilmiyorum)
ama burda (almanyada) neyazikki güvendigim iyi bir Kuaför yok, bende kendim yapmaya karar verdim, ama nasil ?

Siyah saci en iyi hangi marka acar ?
LÜtfen bu konuda billgilerinizi paylasin benimle, ayrica kizlar, bulunacaginiz önerilerde lütfen sirf türkiyeye özel olan ürnlerin ismini vermeyin, yani ben almanyada yasiyorum, ve bu aralar tr'ye gitme gibi bir planim yok, malesef.

Buda boyamak istedigim renk (bu renginde ismini verirseniz cok sevinirim, yada hangi marka boya oldugunu):

merhaba bende almanyada yasiyorum dediginiz gibi burda düzgün kuaför bulmak zor resimdeki kupfer yani acik bakir sanirim ama icinde baska renklerde var gibi duruyor

Tsk ederim kartanesi :)

Ama dedigim gibi iste, gercekten zor iyi kuaför bulmak.

Kendimiz deniyoruz iste mecburen bizde :)

Canım bende bu rengı cok ıstıodum denedım ama olmuyo igoranın 7.77 acık kumral yogun bakırına boyadım,boyadıgım gün benzedi sadece ilk yıkamada degıstı renk cırkın olmadı ama tatlı bı bakırlık vardı bence kuafore boyat :6:

Tesekkür ederim cnsuu'cu, :)

Ama dedigim gibi, burdaki kuförler iyi degil.
Cok tedirginim bu konuda...

Hayirli Aksamlar kizlar,

ben bundan 3 ay önce saclarimi komple siyaha boyadim.
Ama simdi bu renkten cok sIkILdim.

Bir degisIklik yapmak istiyorum, uzun zamandir bu rengi gözüme kestirdim. (resimdeki tam olarak ismini bilmiyorum)
ama burda (almanyada) neyazikki güvendigim iyi bir Kuaför yok, bende kendim yapmaya karar verdim, ama nasil ?

Siyah saci en iyi hangi marka acar ?
LÜtfen bu konuda billgilerinizi paylasin benimle, ayrica kizlar, bulunacaginiz önerilerde lütfen sirf türkiyeye özel olan ürnlerin ismini vermeyin, yani ben almanyada yasiyorum, ve bu aralar tr'ye gitme gibi bir planim yok, malesef.

Buda boyamak istedigim renk (bu renginde ismini verirseniz cok sevinirim, yada hangi marka boya oldugunu):

tatlım ben siyahı koleston yoğun renk açıcı ile açtm ardından kuaföre gidip düzelttrdm orielle ama kuaföre siyahı direkt açamıo biraz korkuolar kullandıkları malzemelerden sanırım yakıo ama dediğim gibi yaparsan açabilrsin ardındanda istediğin bu renk boyayı bulup üzerine boyarsn

Tesekkürler ilksahcim :)

evet, korkuyorlar acmaya, cok riskli bir renk cünkü siyah...
dedigin gibi yapacagim bende...

ünlülern kuaförleri çok iyi kuaförler ama onlarda renk renk boyuyorlar bişey olmuomş gibi görünüo fönlü olunca aslında hepsinin saçı yanık ama umursamayıp istedikleri rengi yaptırıolar sonuçta fönlüyken kötü durmuo bende böyle düşünüp ipek gibi saçlarımı açtrdmm yıprattm ve üzülmüorum sorun değil sürekli fönlü olan biriyim sende istediğin renge ulaşmak içn risk al bence cnm

Back