Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçını kahveye boyatanlar yardım lütfen:(

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
205
323
İstanbul
slm arkadaşlar saçlarım sıyah ve daha önce hiç boyatmadım ana rengi..şimdı kuaförüm illakı 7.71 numaralı kolestonun buğulu kahve boyasını uygulamak ıstıor..renk kartelsında açık kumral gbı bişi duruyor..arklar sorum açık kahve veya kahve tonlarını saçına uygulayan varmı..varsa nasıl bır renk ortaya çıkıor..saçımda kızıllık olsun ıstemıorum.kahveye boyanan saçta kızıllık oluormu resım varsa eklersenız çok sevınırım..:1hug::1hug:

kızıllık olur mu bılmıyorum ama sakın küllü bir ton uygulama çunku saçlar yıkandıkça yeşilimsi oluyor. umarım guzel olur saçların.sevgıler

tşekür ederım gulkurusu:)...evet arkadaşlaaar varmı sıyah sçaını kahveye boyayan

yok heralde ama 20 gün sonra falan ben olacam:)) boyatacam ben de endişe merak ediyorum.Ama benim kızıl kahvelerde hoşuma gidiyor daha karar vermedim tonuna.

Benim arkadaşım siyah saçını değiştirmek için boyadı kahveye pallette ile şimdi numarasını hatırlayamıyorum..Fakat boyadıktan sonra hiç bir değişiklik olmadı..Saçlar yine simsiyah kaldı benneyaptımki

Ben siyah saçlarımı yıllardır açık kahverengine boyatırım hemde profesyonel ellere ama maalesef istediğim tonu bir türlü bulamadım aynen dediğin gibi boya aktıkça özellikle yoğun ışıkta ve güneş altında kızıllaşıyor hemde kına rengi hiç hoşuma gitmiyor bu aralar tekrar eski rengine yani doğal halime dönsem mi diye düşünmüyor değilim ama sonra pişman olur muyum düşüncesiyle bıraktım yazı atlattıktan sonra karar vericem.Ama sana tavsiyem kuaförleri pek dinlememek çünkü onlar müşteri kazanmak için bilhassa saç rengini açıyorlar tabi bir kere açtıktan sonra rengini sürekli gitmek zorunda kalacağın için.

bende boyadım kahveye palette kahve köpüğüyle boyadım bariz çok güsel bi kahverengi oldu

pekı arklar resım koymanız mumkunmu fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…