yok cnm sorun olmaz cvplarım..koyu kahveyi boyadığımda ilk siyah gibi oldu sonra aktı ama boyadıktan 2 ay sonraydı ben kızıl yapmak istemiştm kızılda öyle açık tonlarından değildi ama yine bile berbat oldu dipler kızıl diğer yerler siyah kaldı ki saçımda ozamanlar siyah boyada yoktu..tabi siyaha göre koyu kahve bi derece en azından saçı yakmadan açılabilir diye düşünüyorum ama siyahtan kolay kolay kurtuluş yokkk...yaparsan koyu kestane güzel bi renk ama koyu durmuyor ışıkta kumral gibi duruyor tek kahve rengide boyayabilirsin ama siyah istiyorm diyorsan direk siyah yapma koyu kahve boya cnm
bişey değil cnm sorun olmazzz..siyah konusunda iyice tecrübeli oldum zatenkaydirigubbakcemile3 her şekilde soruna yardımcı olabilirim cnm koy kestane ve koyu kahve siyah gibi olmaz en azından sakın simsiyah boyama bide bana öyle bişy oldu kii artık gözüme siyah gelmiyor kuaförede öyle demiştim bana eğitim için okadar ülke gezdim bu kadar koyusunu görmedim demiştii:roflol:ama bana neden öyle geliyorsa bana siyah gelmiyor gözüme 2 senedir siyah boyuyorum alıştım artıkk herhaldee..bakalım benm siyahtan kurtuluşum nasıl olucak saçımda uzadı ondan korkuyorum kıyamam yaıpransa kesmek gerekse bakalım bende ilerde en azından bi kahveye dönebilriim diye düşünüyorm:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?