• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçın varmı derdin varrr !!!!

asya23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
546
5
96
Kırklareli
slm kızlar benm saçım siyah sürekli siyah boyuyorm normalde kumral gibiydi fakat kaşlarım sim siyah bu yüzden siyah boyamıştım gerçi her kez çok beğeniyor ama ben iyice sıkıldım bişyde yapamıyorm değiştiremiyorm mesela kızıla özeniyorm ama korkuyorm yıpranıcak açtırmaktan çok korkuyorum boyuda zoruna uzadı yıpranınca kestirmek zorunda kalıcamsenağlama1 aysonra çok yakınımın düğünü var ve anlaşıldı bu siyahta kaldım ben en son palettenin gece mavisi rengini boyadım süper oldu saçı sihay olana tavsiye ederm ama çok aktıı iğrenç derecede mavi akıyor ama saçım siyah olduğu için çok mavi durmadı fakat çok parlak oldu....benm sorum şu bide siyahın loreal paris marka kızıl siyah ve viyole siyah renklerini buldum bu renkleri deneyen varmı nasıl oluyor güzel oluyorsa düğüne onu yapayım??? ve başka süyah saç için öneri vericek olan varsa sevinirim...siyah saç tonları adına önerilerinizi bekliyorm kızlarrr:enbuyukkk:

Evet canım ben loreal recital preference mavi -siyaha boyadım öok güzel durdu akmadı hiç bence kaliteli boya seçimi yyap en iyisi Loreal

evt cnm ben en son palettenin gece mavisi boyadım çok parlak oldu çok beğendim siyahında seçenekleri olsa asla vazgeçmem aslında...birde koyu boya sarı renkler kadar yıpratmıyor açıcı oranı düşük hatta benm siyah boyadığımdan beri saçım sıklaştı sanki...fakat tek kötü yönü zor renk boyaması bile zor heryer batıyor hele benm boyadığım bu gece mavi çok aşırı akıyor masmavii heryer mavi oldu :bbo:ben sadece kzıl siyah bide viyole siyah bunlar nasıl merak ediyorum bide siyah saçlar için istanbul viyole varmış....yeterki azck değiştirme imkanım olsn zatn yıprancak die korkudan iyice açtırmam rengini:1no2:

arkadaşlar siz siyah rengi kullandığınız için size sormak istedimkendi saç rengim siyah açtırarak sarı yaptırdım şimdi siyah renge boyarsam kaç ay kullanabilirim ne kadar süre sonra saçımdan tamamen akar yardımcı olusanız sevinirim...

cnm bence tamamen hiç akıp gitmiyor ille kuaförde açtırmak lazım benm kendi saçım koyu kestane gibi kumralada benziyordu ben siyah boyamadan önce koyu kahve boyadım tam siyah bile değildi hem bayağıda aktı bekledm kızıl yapmak istedim kızılda öyle açık tonu değildi ama dipler kızıl oldu geri kalanı kopkoyu kaldı...soluğu kuaförde almıştım ayrıca yne bi arkadaşm siyah oya olan saçını açtırmak istedi o saç kendine gelene kadar 3 ayrı tonu vardı saçında karman çorman bişey olmuştu hala bile var uçlarında...kızlarr siyah böyle bişey uzayıpta kesilip gitmediği sürece zor kurtulunur fakat güvenilir işinin ustası bi kuaför olurda açar zarar vermeden onada bişy diyemem fakat çok zor bi renk onu yaparken tüm diğer renklerden vazgeçmek lazım....başka bi renge dönmek istesek bu mümkün olsa bile bir anda aslaa dönülmüyor o saç renkten renge giriyor anca öyle enson rengini buluyor bunu kendim ve çevremdeki tecrübelerimle söylüyorm...fakat ben seviyorm bu rengi benm şuan gece mavisi 3 gün oldu boyayalı akması dışında süper bi renkkkk

canım siyah renge boyarsam açtırmayı düşünmüyorum tabi başarabilirsem ilk önce koyu kumral boyicam sonra koyu kahve ya da siyah boyamayı düşünüyorum kendi saç rengimi kullanmak istiyorum sen koyu kahve boyadığında nasıl bir sonuç aldın tonu nasıldı kaç aya kadar kullandın ne zaman açılmaya başladı çok soru sordum sıkmak istemem aslında canım cvplarsan sevinirim şimdiden teşekkürler:enbuyukkk:

yok cnm sorun olmaz cvplarım..koyu kahveyi boyadığımda ilk siyah gibi oldu sonra aktı ama boyadıktan 2 ay sonraydı ben kızıl yapmak istemiştm kızılda öyle açık tonlarından değildi ama yine bile berbat oldu dipler kızıl diğer yerler siyah kaldı ki saçımda ozamanlar siyah boyada yoktu..tabi siyaha göre koyu kahve bi derece en azından saçı yakmadan açılabilir diye düşünüyorum ama siyahtan kolay kolay kurtuluş yokkk...yaparsan koyu kestane güzel bi renk ama koyu durmuyor ışıkta kumral gibi duruyor tek kahve rengide boyayabilirsin ama siyah istiyorm diyorsan direk siyah yapma koyu kahve boya cnm

yok cnm sorun olmaz cvplarım..koyu kahveyi boyadığımda ilk siyah gibi oldu sonra aktı ama boyadıktan 2 ay sonraydı ben kızıl yapmak istemiştm kızılda öyle açık tonlarından değildi ama yine bile berbat oldu dipler kızıl diğer yerler siyah kaldı ki saçımda ozamanlar siyah boyada yoktu..tabi siyaha göre koyu kahve bi derece en azından saçı yakmadan açılabilir diye düşünüyorum ama siyahtan kolay kolay kurtuluş yokkk...yaparsan koyu kestane güzel bi renk ama koyu durmuyor ışıkta kumral gibi duruyor tek kahve rengide boyayabilirsin ama siyah istiyorm diyorsan direk siyah yapma koyu kahve boya cnm

canım çok teşekkürler çok yardımcı oldun bana alkisalkisalkiskoyu kestane veya koyu kahveye boyayabilirim o zaman opuyorumnanaktan

bişey değil cnm sorun olmazzz..siyah konusunda iyice tecrübeli oldum zatenkaydirigubbakcemile3 her şekilde soruna yardımcı olabilirim cnm koy kestane ve koyu kahve siyah gibi olmaz en azından sakın simsiyah boyama bide bana öyle bişy oldu kii artık gözüme siyah gelmiyor kuaförede öyle demiştim bana eğitim için okadar ülke gezdim bu kadar koyusunu görmedim demiştii:roflol:ama bana neden öyle geliyorsa bana siyah gelmiyor gözüme 2 senedir siyah boyuyorum alıştım artıkk herhaldee..bakalım benm siyahtan kurtuluşum nasıl olucak saçımda uzadı ondan korkuyorum kıyamam yaıpransa kesmek gerekse bakalım bende ilerde en azından bi kahveye dönebilriim diye düşünüyorm:uhm:

cnm bnde bunun cvpını bekliyorm aslında ama kimse bişy yazmadı bende çok merak ediyorm güzel olursa bende yapmayı düşünüyorm ???

bişey değil cnm sorun olmazzz..siyah konusunda iyice tecrübeli oldum zatenkaydirigubbakcemile3 her şekilde soruna yardımcı olabilirim cnm koy kestane ve koyu kahve siyah gibi olmaz en azından sakın simsiyah boyama bide bana öyle bişy oldu kii artık gözüme siyah gelmiyor kuaförede öyle demiştim bana eğitim için okadar ülke gezdim bu kadar koyusunu görmedim demiştii:roflol:ama bana neden öyle geliyorsa bana siyah gelmiyor gözüme 2 senedir siyah boyuyorum alıştım artıkk herhaldee..bakalım benm siyahtan kurtuluşum nasıl olucak saçımda uzadı ondan korkuyorum kıyamam yaıpransa kesmek gerekse bakalım bende ilerde en azından bi kahveye dönebilriim diye düşünüyorm:uhm:

ya canım sen bukonuda bilgilisin bence.bende koleston'un siyah rengıne boyadım yaklaşık 2 hafta önce ama kızılın üstüne vurdum oyüzden tam siyah olmadı + boyada yetmedi :) yaklaşık 2 hafta sonrada mavi siyaha vurmayı düşünüyorum sence mavı sıyah tutarmı siyah üstüne ?? yada ssöyle söylim siyahın üstüne mavı sıyah nekadr tutar renk normalınden azmı tutar orjinalı gibimi tutarr :)? sımdıden tesekkürrr .))) :1:

saçım siyahtı kızıl siyaha boyadım hiç beğenmedim...saçın rengi açılıyor..bilmiyorum ben çok ışıltılı simsiyah olarak mavi siyahtan başkasını tavsiye etmem..ten rengini açık ve ferah gösteriyor.buğday tenliler için tabi..çok aşırı esmer tenlileri daha fazla karartır.

siyah saç kadar güzeli var mı yahu sacın parlak canlı dolgun duruyo. sarı yaptım sacımı makyajsız herkes bana hastamısın dedi. hemde kuaförde 3 kez actırarak yaptım. siyahtan dönmek cok zorrr:5:

Back