Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçın üzerine civciv sarısı boyasam ne renk olur ?

maviperi86

Her Zaman Umut Vardır...
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
326
656
103
Konya
kızlar şuan saçım siyah ve ben karamel tonları istiyorum..civciv sarısı yada açık sarı boyasam biraz olsun açılır mı saçımm..

Bende doğal sarı saçlarımı bir anlık hevesle siyaha boyadım..
Oldum mu emo gibi..
Kuaföre gittim dedim eskiye döndür beni, siyaha boya tutmaz dedi.. Tutsa da garip olur dedi..
Sanırım sarı ile boyamadı ama böyle karamel gibi açık kahve gibi bal gibi tuhaf, adsız bir renge döndürdü.. Ama oldu yani.
Ama çok banyo yaptım ben, günde 7-8 kere saçımı yıkadım siyah aksın diye, azıcık aktı da, öyle gittim kuaföre..

Bende doğal sarı saçlarımı bir anlık hevesle siyaha boyadım..
Oldum mu emo gibi..
Kuaföre gittim dedim eskiye döndür beni, siyaha boya tutmaz dedi.. Tutsa da garip olur dedi..
Sanırım sarı ile boyamadı ama böyle karamel gibi açık kahve gibi bal gibi tuhaf, adsız bir renge döndürdü.. Ama oldu yani.
Ama çok banyo yaptım ben, günde 7-8 kere saçımı yıkadım siyah aksın diye, azıcık aktı da, öyle gittim kuaföre..

Orial ile once acma islemi yapmadimi

ya bi anlık manyaklığım sonucu siyaha boyadım...azcık açılsın hani şöle bal rengi falan istiyomm:(((((....keşke boyamasaydım hiç siyaha...önceki rengim buydu..
$22.jpg

ya bi anlık manyaklığım sonucu siyaha boyadım...azcık açılsın hani şöle bal rengi falan istiyomm:(((((....keşke boyamasaydım hiç siyaha...önceki rengim buydu..
Eki Görüntüle 750221

Bence bi kuafore sor boya akitma islemi gerekebilir bende koyu kahveye boyamistim hicbir sekilde acilmadi rengi boyayi akitti kuafor ama cik yipranmisti sacim

Kuş yuvası gibi olursun. Tepelerden az bir kısım sarı. Aşağıya doğru simsiyah.:27:

Kuaförlerin klasik sözü '' boya boyayı açmaz '' (: diplerden kendi ana saçın çıktıysa oralar açık renk olur sadece, siyah boya olan kısımlar aynı kalır..oriel ile açma işlemi olmadan karamel yapamazsın canım boşa uğraşma derim.

13 yaşında siyah kint kınası alıp ilk boyamı yapmıştım bembeyaz tende simsiyah saç olmadı tabii uygulama konusundada amatör olunca kafanın tam ortasında boyanın girmediği bi kısımda kalmış kel gibi :) açık kumral saç rengim gidip eski rengine döner diye 2 kutu sarı boya almıştım ama garip turuncu rengi olmuştu o yaşlarda 2-3 rengi pek öenmsemiyorsun kullanıyorsunda şimdi sanmıyorum o saçla 2 yıl dolaşmazdım :))
bencede kuaföre gidip orial ile açtırmak en mantıklısı

Back