Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSiyah saçın uçlarına platin sarısı balyaj attırsam çok mu abartı olur?
Çok yapay durur,siyah uçlarına lacivert ya da mavi yaptıranları gördüm,ya da kızıl ,farklılık istiyorsan onlar daha hoş olur..farklı olayım derken rüküş olma canım dikkat
arkadaşım gözlerin renkliyse mavi veya yeşil beyaz tenli olman lazım tabi bide beyaza yakın pilatin sarı rengi yakışır onun dışında esmer veya buğday tenliysen gözlerinde koyu renkse hiç bulaşma yakışmaz.
Siyah saçın uçlarına en çok bayrak kızılı yakıştırıyorum, gerçi zevk, saçının fotoğrafını ekleseydin, en azından tonuna bakarak birşey ler daha söylerdik.
Platin sarısı değil de grimsi platin renk balyaj siyah saça tarzın kaldırıyorsa iyi gider. Gotik tarz kadınlara çok yakıştırıyorum bu tarz balyajı. Ama uçlara değil aralara.
Bu şekilde mesela;
platin dikkat çeker siyah zaten baskın bir renk ikisi bir arada bence çok sırıtır...
ha tarzın kaldırırsa denemen taraftarıyım
bir de saçının uzunluğu nasıl, orta boysa hiç uğraşma derim, kısa ve uzun saçta ise favorim mavi ama onunda ömrü bir ya da iki yıkamalık, kırmızı pas rengine dönüyor