arkadaşlar dün akşam saçımı silici ile loreal matrixle actım saçımda kızıl siyah kahve her renk vardı sacım yıpranmadan eşit sekilde acıldı heryeri aynı renk yıpranma yanma kopma hiç bişey olmadı üzerine kahve kramel karıştırıp boyadım bu renk cıktı.yanlız siyahtan döndügüm için kızıllıklar cok fazla .ne yaparsam kızıllıklardan kurtulurum hangi renkle bu kızıllıgı kapatırım yardımcı olursanız cok sevinirim
Silici ne demek canım? kızıl ve siyahı benim bildiğim beyaz normal hacı şakir sabunları akıtır ama sonra saç kremi kullan saçın semsert olmasın :)
ben actım canım sactan boyayı siliyor.orial gibi degil sacı mahfetmiyor sacımda sertlik falan yok.
Emin degilim ama mavi boya ile cila atiliyor sanirim. Tecrubesi olan arkadaslar yardimci olurlar ama asil mesaj gonderme sebebim, saciniz cok guzel acilmis, bayildim. Her tarafi esit. Yani bu hali bile hos ve yakismis.
Yani normal oryal gibi mi? yoksa başka bir madde mi? gerçekten güzel açmışsın. ben nereden temin edebilirim:)) ya bi kat daha boya at iyice saçını yıka temizle az yağlansın bi kat daha boyamayı dene. kızılın dönüşü zordur biraz
oryal gibi saçı yıpratıp yakıp zarar vermiyor saçın rengini acıyor koyu sarıya kadar burdan temin edebilirisn Matrix Boya Silici ve Oksidan 1 hafta sonra boyicam tekrar ama nasıl yapıcam ne renk falan bi takım sorularım var işte::)
Çok teşekkür ederimm :) peki sadece boya siliciyi mi katıyorum yoksa oksidanla karıştırıp mı kullanıyorum?
küllü renklerle boyayabilirsin canım..Kumral düşünürsen 8.1 saçındaki kızıllığı bir anda olmasada boyaya boyaya alır. Şuan saçım
senin renginde ama açmadım kendim boyaya boyaya koyu kahveden bu renge getirdim..amacım loreal matrıxle açıp sarıya doğru gitmek..Yada tatlı kızılsız bi küllü kumral yapmak..fiyatı nedir canım bu açıcının..
CANIM O TONLARA NASIL ULAŞIRSIN O KONUDA Bİ FİKRİM YOK..Ama boya silicinin fiyatını pahalı buldum..Çok çok emin olmam lazım kırmıyacağına ve yıpratmıyacağına dair..pff
anladım canım teşekkür ederim..ben dün gece palettenin deluxe serisinde sanırım toffee rengini araştırdım hoş bir renge benziyo..
baya beğendim alıp boyayabilirim her an..sende bak istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?