iyi akşamlar arkadaşlar.benim saçlarımla ilgili sizlerle paylaşmak istediğim bir şey var.haziran ayında kendi doğal rengim olan siyah saçlarımı tek seferde açık sarı röfle yaptırdım.saçlarım çok ince telli zaten inanılmaz yıprandı.ondan sonra da çok pişman oldum ama yaptım artık bir süre kullanayım dedim.ağustos sonunda da dip röfleyle beraber kuaförüm röflemi platine döndürüp tüm saçıma ikinci işlemi uyguladı.saçlarım iyice mahvoldu tabi.ilk röflede de ara makasıyla zaten çok az olan saçlarımı aralardan azaltmıştı saçım uçlarda iyice az ve zayıf görünmeye de başladı bu sayede:gitme: şuan diplerim de çıktı saçım iyice felaket zayıf ve bakımsız görünüyor.bir de yıkaya yıkaya iyice açılıp çok açık tuhaf bir sarıya dönüştümafoldumben aynaya bakmak istemiyorum artık:1ninca: şimdi gidip eski rengime yani siyaha boyatayım diyorum ama çok yıpranan ince telli saçlarımı yakarım diye de çoooooook korkuyorum.ne yapsam sizce boyatsam saçlarım elimde kalır mı acaba? valla bir daha saç rengimle oynarsam ne olsun.bir sarı saç hevesi güzelim sağlıklı saçlarımı mahvetti.saçlarım yine ince telliydi ama sağlıklıydı en azından.çok mutsuzum çokmafoldumben