• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçımı sarı yaptım ama pişmanım :(

pinpino

hangi gecemi yakayım...
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
342
2
96
43
Diğer
iyi akşamlar arkadaşlar.benim saçlarımla ilgili sizlerle paylaşmak istediğim bir şey var.haziran ayında kendi doğal rengim olan siyah saçlarımı tek seferde açık sarı röfle yaptırdım.saçlarım çok ince telli zaten inanılmaz yıprandı.ondan sonra da çok pişman oldum ama yaptım artık bir süre kullanayım dedim.ağustos sonunda da dip röfleyle beraber kuaförüm röflemi platine döndürüp tüm saçıma ikinci işlemi uyguladı.saçlarım iyice mahvoldu tabi.ilk röflede de ara makasıyla zaten çok az olan saçlarımı aralardan azaltmıştı saçım uçlarda iyice az ve zayıf görünmeye de başladı bu sayede:gitme: şuan diplerim de çıktı saçım iyice felaket zayıf ve bakımsız görünüyor.bir de yıkaya yıkaya iyice açılıp çok açık tuhaf bir sarıya dönüştümafoldumben aynaya bakmak istemiyorum artık:1ninca: şimdi gidip eski rengime yani siyaha boyatayım diyorum ama çok yıpranan ince telli saçlarımı yakarım diye de çoooooook korkuyorum.ne yapsam sizce boyatsam saçlarım elimde kalır mı acaba? valla bir daha saç rengimle oynarsam ne olsun.bir sarı saç hevesi güzelim sağlıklı saçlarımı mahvetti.saçlarım yine ince telliydi ama sağlıklıydı en azından.çok mutsuzum çokmafoldumben

bişey olmaz bir hafta sonra markette satılan kutu boyalardan al

Amonyak içermeyen bitkisel boyalarla boyatabilirisn canım, ama kuaföre gitmeden boyanı araştırıp kendin al kuaföre bırakma onların boyaları en fazla zarar verenlerden oluyor.

Amonyak içermeyen bitkisel boyalarla boyatabilirisn canım, ama kuaföre gitmeden boyanı araştırıp kendin al kuaföre bırakma onların boyaları en fazla zarar verenlerden oluyor.
yaaa bunu bilimiyordum,mesela ben şimdi koleston alıp boyasam kuaför de koleston boya
kullanıyorum derse onun boyası daha mı zarar verirCADIARZU

Hayır canım bildiğin boyayla boyat diye dedim, sonuçta çok kaliteli boyalar kullanan kuaförler de var ama saçlarının durumu kritik olduğu için işini şansa bırakma diye dedim.

Back