• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçımı evde açtımmmm

sedef_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
8
0
86
Yalova
kızlar senelerdir siyah boya yaptığım saçımı ani bir kararla evde açtım.oriel ve solisyonunu aldım.ilk seferde mucizevi bir sonuç olmasada ikincisinde istediğim rengi yakaladım.demem o ki (bu gune kadar kuaförlere bir ton para dökmüş birisi olarak )eğer saç açılacaksa yıpranmaması mumkün değil.100 lira verip kuaföre yıpratacağınıza 20 liraya evde aynı oranda yıpranmayla acın saçlarınızı.

orielle açmış olmanız bence tamamen sizin yeteneğinizi gösteriyor. tebrik ederim. ben de sizin gibi düşünüp oriel almıştım hem saçımı yakmıştım hemde rengarenk olmuştu saçım. turuncudan sarıya her renk mevcuttu. sonra kuaföre hem kestirmek için ücret ödedim hemde saçımın rengini düzeltmek için :(

fotografı nasıl koyacağımı bilmyorum ama yarın kurcalayıp bulacağım inşallah :D emin olun çok yetenek gerektiren birşey değil ben gözüme likit bile çekemeyen biriyim :D ama yanınızda bir yardımcı olması gerekyo tabiki siz ön tarafları boyarken oda arka taraflardan başlicak yoksa dediğiniz gibi renk renk olursunz

Back