Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçımı evde açtım

sln1310

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
102
0
96
Bartın
arkadaşlar belki bazılarınız takip etmiştir bi süredir burdan herkese soruyorum nasıl açarım nasıl yaparım vs. en sonunda cesaret ettim ve yaptım:) önce saçımın hikayesni anlatıyım

asıl rengim kumral, bundan 1 yıl önce sıkılıp kırmızı yapmıştım ancak 4 ay önce filan çok dikkat çekiyo diye kapatmak istedim onu. koyu kahveye boyadım ama bildiğiniz siyah! 2 kere boyadım iyice işlemişti saçıma. şimdi de eski halime yakın bişeye dönmek istiyodum burdan okuduklarımdan sonra açmaya karar verdim.

önce palettenin yoğun açıcısını aldım azcık bişi siyahını kırdı istediğim gibi olmadı. hala çok koyuydu. üzerine açık kestane boyadım siyahı gitti güzel bi kestane oldu ama bn daha açık istediğim için dün ORGANİK NATURAL COLORS ın röfle setini aldım. amonyaksız olduğu için hiç yıpranmadı bile diyebilirim:) dün turuncuya kadar açtım. bugun de 2 kutu daha aldım iyice sarı yaptı ama nasıl desem turuncu sarı arası bişi böyle çingen gibi olmuştum. onun üzerine de yine bugun PALETTE nin FINDIK KABUĞU ile KOLESTON un KÜLLÜ KUMRAL ını karıştırdım. ama küllü kumralın yarısını koydum sadece. (kozmetikçi çok yeşil olur en fazla yarısını koy demişti) evet azcık yeşillik var su an ama istediğime cok yakın bi renk oldu :) bundan sonraki boyamamda daha karamelimsi bişi almak istiyorum ki bu yeşilliği gitsin biraz. hemde daha canlı olsun diye :)

yani sonuç olarak bu natural colors acısı sacımı hiç yıpratmadı diyebilirim ve cok guzel actı resmen kademe kademe gördüm açıldığını :) kuaförlerin çoğunu gezdim bu saçı zor açarız demişlerdi..

bide denemekten korkmamak lazımmış kızlar :)

buyrun saçımı önceki ve son hali :)

yorumlarınızı bekliyoruum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bayıldım :) çok güzel olmuş.. görülen o ki kuaförlerden daha iyi işler çıkıyo bazen bizden de ... bu işlemi kuaförde yaptırmaya kalksan saçın yanardı verdiğin paraya da yazık olurdu.. güle güle kullan karamel çok yakışmış :)

teşekkürleeer gün ışığında daha canlı durcak umarım :) inanır mısınız kuaförleri hep gezdim ve verdikleri minimum fiyat 150 tlydi hemde şu kadarcık saça. üstelk yanma ihtimali var diye acık acık söylediler. en aklıma yatan yer ise 230 tl dedi. ben şu öğrenci halimle nasıl gidebilirim oraya :) bana maliyeti ise 40 tl civarında oldu :) şimdi bide jojobalı bakıma başlarım oooh mis :)

Ben farklı bişi dicem siyah saçlı halin daha güzelmiş
Ama yinede güzel açmışsın tebrikler

Bravo valla. Cok güzel olmus güle güle kullan.

Benim de sacimda siyah boya var acmak istiyorum ama benim saclarim siyaha ve koyu kahveye bir kac kez boyandi. Acilir mi ki acaba? Kuaföre gitmek istemiyorum. Evde kendim acmak istiyorum. Üzerine de kolestonun küllü kumraliyla acik kumralini karistirip boyayacagim. Istedigim renk bu yani kendi sac rengim:

Bunu direk boyarsam kutudakinden daha koyu tutacagini biliyorum o yüzden biraz acik küllü kumral karistiracagim. En önemlisi ben üstüste siyaha boyanmis saclarimi bu renge boyayacak kadar acabilir miyim?

ben baya maymun iştahlıyımdır, biliyorum 1 ay sonra bu renkten sıkılcm :) siyahı şimdiden özledm dermişim =D ama malesef tek bi renge bağlı kalmalıyım bi süre :)

eğer saçların güçlüyse illaki açarsın benimkini de gördün simsiyahtı resmen. bu boyayı yapmadan önce baya sarıya kadar açılmıştı.. bence bi dene derim tatlım

natural colors acısı sacı açıyo mu . ben de siyah saçımı açmayaya çalısıyorm . palettenin yoğun renk açıcısını kullandım biraz açıldı ama aralarda hala siyahlar duruyo. natural colors acıçısını kullansam açar mı???

guzel acılmıs ama her sac bir degil maalesef ben tavsiye etmiyorum evde acmayı cok kez denedim yazın yaptıgım zaman istedigim renge bende ulasmıstım ama daha sonradan cıkıyor sacın ne kadar kırıldıgı...

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah sonradan çıkmaz yaa:S şmdi bakım zamanı.. şu an için yıpranma minimum seviyede yok sayılır hatta.

natural colorsı kesinlkle tavsiye ediyorum sürdktn 5 dk sonra bile farkediyosunuz ne kdr acıldığını :) palette ile pek olmamıştı bnm de azcık açılmıştı

bnde siyhı bu kadar açtım açtığım renge ykın bi renk syleybilir misinz bazı yerleri daha değişik oldu da okl açlomadan halledym şimdiden tşkkrler .
Bu arada saçın çok gzel olmuş .

ben baya maymun iştahlıyımdır, biliyorum 1 ay sonra bu renkten sıkılcm :) siyahı şimdiden özledm dermişim =D ama malesef tek bi renge bağlı kalmalıyım bi süre :)

Aynen ben de öyleyim. Ama artik dogalliktan sasmayacagim yasim da genc zaten sac boyasi benim neyime.

eğer saçların güçlüyse illaki açarsın benimkini de gördün simsiyahtı resmen. bu boyayı yapmadan önce baya sarıya kadar açılmıştı.. bence bi dene derim tatlım

Daha önceden acmistim ama cok fazla boya yoktu üzerinde. Masallahi vardir sacimin, güclü baya fazla yipranmamisti. Umarim tekrar ise yarar acici. Natural colorsun acicisi oldugunu ilk defa duyuyorum. Bitkisel acicilardan cekinirim, amonyak olmadigi icin fazla acmaz gibime geliyor ama sende ise yaradigina göre bende de yarar heralde... :44:

saçın yapısına bağlı elbette ama yarar gibi :) aldığım kozmetikçi de bende siyah saçımı bununla açtım dedi güzel bi bakır olmuştu. direk açıcı olarak değil röfle seti diye geçiyo ama normal boyalardn biraz daha az oluyo içindeki 1 kutu yetmeyebilir yani.. sonra yarısı açılmış yarısı açılmamış saçla kalma:)

kızlar bu arada çok teşekkür ederim :)

gerçekten güzel bir renk elde etmişsin çok beğendim

benimde saçımda röfle var ve 3 cm falanda kendi rengi (koyu kestane) çıktı diplerden.. kuaföre gitmeden kendim karamel yapmak o kadar istiyorum ki ama cesaretim yok, dipten kendi saçım geldiği için rengarenk olur saçlarım..

tebrik ederim mahvetmeden bu kadar süper açılırdı vallahi
ya neredeysen söyle de geleyim benim şu kara kafama da el atıver şu ustalıkla
ben de kuaförde değil evde açmak ve yıpratmamak istiyorum ama el becerim sıfır:18:
güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…