Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçımı evde açıp mavi boyamak (aralara)

bkt9

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
5
2
30
Herkese merhaba
Arkadaşlar dün kuaföre gittim saçım siyah aralara mavi attırmak istiyorum dedim.
Saçımı nerdeyse tam 1 saat açmakla uğraştı bazı yerler sarı oldu bazı yerler kahverengi..
Daha sonra mavi renge boyadı ve sonuçç dipleri daha maviyken uçlara doğru hiç gozukmuyor bile
Palettenin yogun açıcısını alıp o mavi boyadıgı yerleri tekrar açıp maviye boyasam renk tutar mı bu sefer ?
Lütfen yardımcı olun cevaplarınızı bekliyorum :) iyi günlerr

uçların açıcıdan yorulduğu için renk almamıştır.. tekrar açıcı yapmana gerek yok ki.. al mavi boyayı birkaç gün bekle saç kendine gelsin renk alır hale gelsin sonra üzerinden geç o az mavi kısımların..

Cevabin için teşekkür ederim :) Peki boyanan yerler aktıkça mı maviye boyamam lazım o zaman tutar mı tam

Cevabin için teşekkür ederim :) Peki boyanan yerler aktıkça mı maviye boyamam lazım o zaman tutar mı tam

rica ederim =) yani akacaktır zaten zamanla o ama bekle dememin asıl sebebi saçın yorulmuş anladığım kadarıyla biraz bekle boya kaldıracak hale gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…