Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah Saçımı Açtım -RESİMLİ-

palette 7.65 de olabilir..

koleston 7.77 de..

ikisi de yakışır bence..

7.77 daha az kızıl yansımalı olur heralde, 7.65de daha çok olur sanırım

gösterdiğin resimdeki canlı kahvede hafif kızıl yansımalar vardır mutlaka..

Son düzenleme:
benim saçım açık kahve oldu

saçımın siyah kısımlarında kızıl yansımalar vardı açtığımda
doğal kısmında turuncumsu yansımalar

sonra 8.1e boyadım küllü olsun dengelesin diye (açtıktan bi ay sonra)

şimdi boyayalı neredeyse 3 ay oldu.. yıpranmasın diye zoraki bekledim.. o turunculuklar ve kızıllıklar aktı gitti.. geriye sıcak bi açık kahve kaldı..

palette 7.65 çok açık gibi duruyor kapamaz gibi geldi koleston güzelmiş inş. rengi bulurum yaparım olur bu arada paylştığım resmdeki kişinin saç rengi koyu kestaneymiş

Güzel bi renk o zaman senin saçın şuan

palette 7.65 çok açık gibi duruyor kapamaz gibi geldi koleston güzelmiş inş. rengi bulurum yaparım olur bu arada paylştığım resmdeki kişinin saç rengi koyu kestaneymiş
bence koyu kestane değil cnm
benim saçım koyu kestane doğal rengi o resimle alakası yokk

nette resimler birbirini tutmayabiliyor sen yine de 7.65 bi bak derim raftan

saç rengimden memnunum cnm.. istiyorum ki diplerim de aynı renk olsun uçlar değişmesin..

Aynen ya aynen bıktım şu saçtan ne boyasam siyah oluyor dipler filan çıkıyor uğraştırıyo insanı elimde olsa kendi saç rengime dönmek isterim ama bekleyemiyorum boyadıktan sonrada çok cnsız geliyo doğal saç rengim keşke siyah yapmasaydım hiç. :/:/

kızıl kahveymiş öle okudum olur mu acaba ya bna
evet cnm kızıllık olan sıcak bi kahve ama açık bi kahve

dediğim gibi sen koleston 7.77 veya palette/igora 7.65 düşün cnm.. 2.de kızıllık daha baskın olabilir.. bana 7.77 daha güzel olur gibi geliyo..

boyadan sonra resmini de paylaşırsan sevinirim cnm merak ettim..

inş tam istediğin gibi tutar.. iyi geceler..

Tamam canım 7.77 boyamayı düşünüyorum inşallah güzel bir şey olur :26: hemen paylşcam resmi senin için :)

ben de siyahtan açtırdım saçımı
hala diplerim çıktıkça ne boyucam diye düşnüyorum ilk açtırdığımda bildiğiniz turuncu olmuştu şok geçirdim kuaförün karamel yapacağını sanıyodum üstüne kızıl kahve gibi bişey yaptı.

sonraaa aktı gittiiii... turunculuklar kaldı.. sonra üstne küllü kumral boyadım oldukça koyuydu turunculuklar büyük oranda kapandı, sonra da açık küllü kumral boyadım en son öyle kaldım şu an saçım karamel çok şükür ama diplerim çıkıyo ne renk boyucam bilmiyorum:26:

bnmde bazı yerlerde turunculuklar var kızıl kahvede güzel çok mu kızık gözüküo peki ben boyasını bi bulamadım internetten karemelde güzel ama bu saça olur mu bilmiyorum :/

hangi boyaları kullandığını söylemedi ama sonuç kızıl kahve gibiydi kahveye daha yakındı ama, aktı tabi sonra altta açıcı olduğu için, sen de zamanla karamele dönebilirsin ama uzun sürer sabır lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…