Arkadaşlar saçımı siyah renkten açtım ve açtığım rengin üstüne hangi renk olur veya o renge yakın bi renk söyler misiniz?? :18:
Eki Görüntüle 140158
Eki Görüntüle 140160
Eki Görüntüle 140158
Eki Görüntüle 140160
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olala cevap için teşekkür ederm bende koleston çikolta kahve boyamayı düşünüyorum ama 1 ay bekleyemiyeceğim çünkü okullar açılıyor o yüzden yarın boyamayı planlıyorum . Zaten açalı 1 hafta oldu sorun olmaz diye umuyorum
Canım palette ultra açıcı ile açtım bu arada resimde daha koyu duruyor biraz daha açık renk ldu .
bronz kahvede çok kızıl gibi duruyor saol canımm bende palette daha koyu duruyor diye duymuştum .çok güzel açılmış canım..palette bronz kahveyi de deneyebilirsin..koleston biraz koyu tutuyor..
bronz kahvede çok kızıl gibi duruyor saol canımm bende palette daha koyu duruyor diye duymuştum .
....................................................koleston 7.3 fındık kabuğu tutar mı saçımda .:26:
Yardımların için çok teşekkür ederim ya
dorelik turunculuğu coşturabilirkoleston 7.3 fındık kabuğu tutar mı saçımda .:26:
Yardımların için çok teşekkür ederim ya