• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah Saçımı Açtım -RESİMLİ-

şekerim hemen boyama bırak bi ay aksın saçın hafif turuncumsu kızılımsı yansımaları kaybolsun sonra boya

7li en fazla 6lı renklere boya (ilk boyanda küllü bi renk tercih edebilirsin mesela 7.1)
o zaman renk iyice nötrleşir güzelleşir

ikinci boyamada saçın koyulaşsın istemezsen yine en fazla 6lı veya 7li renkleri tercih et

(7, koleston 7.77, majirel 7.34 vb, koleston çikolata kahve vs olabilir)

Olala cevap için teşekkür ederm bende koleston çikolta kahve boyamayı düşünüyorum ama 1 ay bekleyemiyeceğim çünkü okullar açılıyor o yüzden yarın boyamayı planlıyorum . Zaten açalı 1 hafta oldu sorun olmaz diye umuyorum :34:
Canım palette ultra açıcı ile açtım bu arada resimde daha koyu duruyor biraz daha açık renk ldu .

Olala cevap için teşekkür ederm bende koleston çikolta kahve boyamayı düşünüyorum ama 1 ay bekleyemiyeceğim çünkü okullar açılıyor o yüzden yarın boyamayı planlıyorum . Zaten açalı 1 hafta oldu sorun olmaz diye umuyorum :34:
Canım palette ultra açıcı ile açtım bu arada resimde daha koyu duruyor biraz daha açık renk ldu .

çok güzel açılmış canım..palette bronz kahveyi de deneyebilirsin..koleston biraz koyu tutuyor..

bronz kahvede çok kızıl gibi duruyor saol canımm (: bende palette daha koyu duruyor diye duymuştum .

kolestonun koyu renkleri saçta sabitleniyor sanki..ben açık kahveye boyadım ama siyah gibi oldu ve aylardır da açılmadı..ama palette ile boyamıştım geçen sene yine açık kahve ,o 2 haftaya açılmıştı..
evet bronz kahve hafif kızıllıdır ama çikolata kahve de öyle..karamel yapabilirsin bak,çok d agüzel olur..

peki karemel tutar mı şuan ki saç rengime bi de işiniz yoksa boyların markalrını veya fotoğraflarını ata bilir misiniz ?? bide bnim kaşlarım siyah boyadan sürsem birşey olur mu :/

karamel yapma bence hemen

turuncumsu karamel çok ucuz duruyor..

çikolata kahve koyu tutabilir.. koleston koyu tutuyor diyorlar..
turunculuğunu nötrleyecek ama rengi koyulaştırmayacak bi renge boya madem hemen boyayacaksın..
yoksa sonraki boyalarda bi türlü istediğin tonları şık bi şekilde tutturamayabilirsin cnm

kaş olayını hiç denemedim bence hemen boyama sonuçta saçın kumral gibi olmayacak
siyah kaş batmayabilir düşündüğün gibi..

Normalde saçımın rengi kumral ama kaşlarım çok belli olmuyordu son zamanlarda siyah gibi duruyorlar. Peki boyada hangi renk yapmalıyım çünkü siyahtan açtığımda palette çikolta kahvesi yapmıştım önceden siyah lmuştu başka renk önere bilir misiniz ?

palette hiç denemedim ama kullananlar memnun (kafası yananlar da var ama az da olsa)

kahve tonları en çok palettede ve kolestonda var cnm onları değerlendir derim

koleston 7.3 fındık kabuğu tutar mı saçımda .:26:
Yardımların için çok teşekkür ederim ya :3:
dorelik turunculuğu coşturabilir

koleston bi ton koyu
palette ise aynı tonda tutuyo diyolar

küllü renk kullanmayacaksan bence turunculuğu kahveyle bastır mesela koleston 7.77
veya karamel yap kafadan hafif turuncu kalsın palette 7.55

ben de saçımı siyahtan kendim açtım..

önce küllüye boyadım
şimdi neye boyasam diye araştırıyorum cnm aynı sen gibi :12:

Bendenmişsin sende :) benim okulum açılmasaydı biraz daha beklerdmde okula byle almazlar diye düşünüyorum :):) daha demin pylştığım resmdeki saç rengide güzel ama rengini çözemedm :14:

içimdeki ses 7.77'ye boyarsan böyle olabilir diyor
çünkü saçında turunculuklar var
7.77de kahve yansımalar yoğun.. turunculuklarını dengeleyip kahvenin böyle parlak gözükmesini sağlar diye düşünüyorum cnm..
ben de aynı ton düşünüyorum ama ben boyasam daha farklı durur.. resimdeki gibi olmaz.. ama seninki olur diye düşünüyorum..

Back