• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçımı açtım kızıl gibi oldu

mltmsl

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
31
0
16
Adıyaman
merhaba arkadslar saclarımı sıyaha boymstım 6 ay once falan sımdıde acıcıyla saclarımı actım... saclarım yanmadı ama bıraz yıprandı fakat rengı kızıl gıbı oldu... sımdı ben bunun ustune aşk kızılı boyasam tutarmı ??? $SAM_2515.jpg $SAM_2674.jpg sıyah oncekı halı kızıl gıbı olanda acıcıdan snrakı halı ....

hangi açıcıyı kullandın canım..ve istediğin renk neydi ??

siyah saçı açınca kızıl rengi olur. sarıya doğru açılması neredeyse imkansız ve çok yıpratıcı bir işlemdir. ben zamanında mavi siyah olan saçlarımı tam 1 saatlik bir işlemin sonunda bir tutamlık bir bölümü ancak açık turuncuya kdr açtırabilmiştim. kuaför açamadı evde boyanan siyahlar heleki seneleerde boyanmışsa asla turuncudan öteye açılmazmış

canım ya bana da yardımcı olur musun saçımı kızıla boyatmak istiyorum koyu bir kızıla ama tereddütteyim yakışırmı yakışmaz mı diye eğer konu hakkında bi bilgin varsa yardmcı olur musun ? beyaz tenliyim kahverengi gözlüyüm

kızıl cok zahmetli ve geriye dönüşü çok zor bi renktir..kızıl aşkın bi hevesse sakın bulaşma derim..

canım hair plus ve magic blond dıye ıkı acıcıyı karstım hem sacım a hem postıslere uyguladım saclar kızılımsı oldu postslerde koyu sarı oldu ama taktgmda pekde fazla bellı olmuyo... ayrıca surdukten 10 dk snra hemen yıkadım yanmasın dıye ve yanmadı... benım sacım kalın tellı oldugu ıcın de yanmamıs olabılr

Benim saçlarım da siyahtır boya mı değil mi ayırt edilmeyecek kadar...Kuaförüm saçlarımı açtığında seninkinden biraz daha açık bir renk olmuştu üzerine kızıl yaptırdım ama koyu oldu istediğin tonu tek seferde tutturamazsın bir kaç sefer yaptırman gerek ki senin istediğin kızılı tutturmanda çok zor :34::34::34:

evet haklısın bunu ustne sarı tarzı bısı boyasam olurmu kı ??

sarının olması ımkansız postijlerle de arada baya fark olur hem. fazla yıpranmamışsa mesela palette yoğun renk açıcıyla bıraz daha kırıp saçlarını bakır-karamel tarzı da boyayabılırsın ama sarı çook zor :)

zaten yıpranısmıs bıraz dınlendırsende öyle boyasan? haddime degıl ama icim gıdıyor saclar böyle yıpranınca :( ve hos da duruyor kızıl :D

Back