Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçımı açmak istiyorum

everytime_night

Güzel günler bizi bekler
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
1.549
457
323
merhaba bende birşey danışmak istiyorum saçım şu an siyah ama ondan önce kızıl vardı ama siyah bayag aktı 7 ay önce boyamıştım şimdi bu hafta boya almayı düşünüyorum çünkü bende kuaföre gitmekten sıkıldım zaten kızımdan şuaralar dışarı çıkamıyorum neyse önce saçımı saç açıcıyla acmak istiyorum bu arada bana 2 kere aç dediler ilk açmamda bakır 2.de sarı olur dediler yani kızıllığın iyice kaybolması için ve ben bal rengi istiyorum hani şu demet akalının rengi gibi çok açık değil neva color 8.32 bal rengi ve 8 açık kumralı karıştırıp boyamak istiyorum ama sizce bu renk olurmu çünkü saçımı açıcam 2 kere ve direk bunlarla boyucam sizce bu uygulayacağım metodlar olurmu tutarmı yani lütfen yardım edin kaç gündür karar veremedim bu hafta boyamak istiyorum artık:26:

Merhaba cnm,
Bence direkt kuaföre git danış renk sana gidermi diye. bide o kadr açıcaksn saçlarn yanar en azndan bitkisel boyaları deneyebilirsin

canım kuaföre gitmeye pek vaktim yok açıkcası aslında gitmekte istemiyorum sanki çok biliyorlarmış gibi o renk olmaz bak bu rengi deniyim diyerek kaç kere mahvettiler saçımı kuaförden yana şansım hiç gülmedi

saçını oryalle kendin mi açmayı düşünüyorsun?? dikkatli ol canım ya yanmasın saçlar. açma işini hallettikten sonra boyarsın gayette tutar. ama açtırmayı kuaföre yaptırsan iyi olur.

Son düzenleme:
saçını oryalle kendin mi açmayı düşünüyorsun?? dikkatli ol canım ya yanmasın saçlar. açma işini hallettikten sonra boyarsın gayette tutar. ama açtırmayı kuaföre yaptırsan iyi olur.

canım kendim açıcam ama şu palettenin yada kolestonun varya saç açıcı setleri onlardan alcam hatta forumlarda vardı 2-3 kişi o şekilde açmış hatta resim bile yüklemişler gayette güzel olmuş fazlada yıpranmamış saç

siyah saçı istediğin saç rengine döndürmek için palettenin açıcılarıyla 3 kere falan açman gerekir ve bu da çok tehlikeli bakır ya da kızıl tonlarını isteseydin işin kolaydı ama o dediğin açıcılar senin istediğin renk için ulaşman gereken zemini sağlamayacaktır siyah boya aksa bile en fazla kızıl kestane tarzı bir renk olmuştur saçların yanar çok iyi bir kuaföre git bence evde yapamazsın yapsan bile saçların elinde kalır bence iyi düşün sonradan istediğin gibi olmayınca yine kuaföre gideceksin en azından ilk boyamayı yaptır sonra kendin evde devam edersin

bilmiorum çok kararsız kaldım ama burda yani forumda siyahtan dönenler var hatta kumrala boyayanlar var ve palette yada koleston açıcıyla yapmışlar bunu resimleri bile varr

Olabilir tabi ama saç bu sonuçta ve herkesin saç yapısı farklı belki senin saçların dayanıklı değildir bunu bilemezsin ayrıca saç boyama konusunda bilgiliysen eğer evde yapabilirsin ama bu konuda uzman birine gidipte yaptırırsan hiç bir sorun yaşamazsın ben şahsen cesaret edemem evde 2-3 kere açmaya korkarım yani.

cnm nasıl boyle bır rıske gırıyorsun ?
orıel ıle sacı kendı basına acmak cıddı anlamda bır rısktır bence .
sakın boyle bırsey yapma derım .kuafore kesın ugra.
sac sonucta bu .

Bazı yöntemler var saçtaki boyayı soldurmak için
Beyaz sabunla yıkamak,şampuana çamterebentin eklemek gibi
Bunlar saç renginin renginin solmasını açılmasını sağlar
Siyah-kızıl renkler bu yöntemlerle açılabilir
Tabi oryal kadar değil bunlar sadece rengi solduran işlemler
Bu şekilde biraz akıttıktan sonra oryal kullanılabilir
Böylece 2-3 kere açmaya gerek kalmaz işlem daha az yıpratıcı olur
Ben siyah saçlarımı bu şekilde açmıştım,daha sonra açık sarı boyayınca siyahtan kurtuldum
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-siyahtan-acicisiz-donme-maceram-resimli.html
Bunu inceleyebilirsin

canım bir aydır beyaz sabunla yıkıyorum ama pekde öle açılmadı çok sıkıldım bu renkten ayrıca şampuanımda çam terebentinde var anlıcağın her yolu denedim

genelde bu tarz konu basliklarindan sonra yeni bir topik açilir ve saçim turuncu oldu yardimmmmmmmmm diye ikinci asamaya geçilir siyahtan sonra saçi sariya dondurmek inanilmaz zor en azindan 4 5 kere boyanmasi gerekli ki gene o dorelik gitmiyor hep turuncumsu bi renk kaliyor. evde kendim kulluye boyadiginda ise evet o dorelik bikaç yikamaya kadar gidiyor bu sefer yesilimsi acayip bir renk geliyor yerine.. bunun tek yolu var surekli rofle attiracaksin saçina ben sari delisiyimdir esim hic sevmez platin saçlarimi siyaha boyattigimda kafayi yiyordum anca 1 ay katlanabildim ve kendim sariya donmeye calistim tabi ki mahvettim saçimi... ikinci asamam kuafore gitmekti... kufor once bi dip ton boyadi ustune rofle atti ama roflenin disindaki yerlerde dorelik kaldigi icin bana dedigi surekli rofle atarak b doreligi alicaz.... sorun suydu ki roflenin altindaki renk kendi saçim degildi ve ne zaman kendi saçim çiksa kafam gokkusagi gibi oluyordu tam bi renk cumbusu.... daha sonra karar verdim saçimi tamamen kendi saç rengime boyadik açik kestaneyeye ve onun ustune rofle atmaya basladik ki bu harika gidiyordu.... taaa ki ekonomik kriz kapiyi çalincaya kadar suan kolestonun açik kahvesini kullaniyorum rahat siyah kadar agresif gelmiyor ve kendi saçimla neredeyse ayni... onda da su dert basladi altlarda rofle oldugu icin saçim tek renk gorunmuyo ama golge gibi de durmuyo acaip bi renk, renk resmen kusuyor... ama daha fazla bi seçenegim yok kel kalana kadar devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…