Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah sacim oryalle yesil oldu:(

turquoissee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
77
17
Merhaba kizlar, sacimla ilgili cooook buyuk bi problemim var. Sacim uzun suredir siyah cok sikildim siyahtan ve sacimi evde acmaya karar verdim sadece ic kisimlardan bir kac tutam acip maviye boyarim aralardan gorunur dedim. Tek bir ince tutama oryali kac defa surdugumu inanin bilmiyorum once kumral oldu cok hafif bi yesillik vardi daha sonra yikadim surdum yikadim surdum en sonunda dipler turuncu geri kalan yemyesil oldu. Maviye boyarsam duzelir diye dusundum bu seferde daha parlak bi yesil oldu kucuk bi parca ama yinede beceremedigime uzuldum mavi saacida cok begeniyorum aranizda sacini siyahtan sariya yesil olmadan acabilen var mi yorumlarinizi bekliyorum

kuaförler bile siyahtan direk sarıya çevirmezki sen ne yapmışsın :)önce kumrala sonrada yavaş yavaş sarı yapman lazım 9.1 yada 10.1 al boya:)

kuaförler bile siyahtan direk sarıya çevirmezki sen ne yapmışsın :)önce kumrala sonrada yavaş yavaş sarı yapman lazım 9.1 yada 10.1 al boya:)
Daha oncede acmistim siyahtan sariya ama bu sefer yesil oldu nasil oldu hala anlamadim kuaforun yolu gorundu sanirim banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…