Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçı kahve tonlarına boyamak

kelebekto

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
23
0
86
İstanbul
saçımı 1 ay önce koyu kestaneden siyaha boyattım. şimdi ise rengini birkaç ton kırmak istiyorum. kuaförler hemen açmak lazım diyorlar ama ben saçımı yeni yeni kendine getirebildim ve açıcı ile işlem görsün istemiyor.

birkaç rengi birbirine karıştırıp boyarsan rengi açılır diyebileceğiniz boya önerileriniz var mı? nolur olsun :(

ben kuaförde çalışırken oryalle açtırmak istemeyenlere, saç boyalarının yanında verilen oksidan suyuyla ıslatır tarardık. bu işlemi haftada bir tekrarladıkça saçtaki o siyah renk gitgide akardı. bu işlem uzun dersen, platin saç boyası ile önce uç sonra diplerini boya.buda saçını kahve tonuna döndürecektir.mutlu günler...

ben kuaförde çalışırken oryalle açtırmak istemeyenlere, saç boyalarının yanında verilen oksidan suyuyla ıslatır tarardık. bu işlemi haftada bir tekrarladıkça saçtaki o siyah renk gitgide akardı. bu işlem uzun dersen, platin saç boyası ile önce uç sonra diplerini boya.buda saçını kahve tonuna döndürecektir.mutlu günler...

platin saç boyası kızıllık yapmaz mı?

bence saçınız siyah olduğu için tabiki yapmaz, koyu bir saçı sarıya boyadığınızda hafif kumral oluyor, kumralın kestanenin içindede var zaten kızıl ton. isterseniz en güzeli birkaç kuaföre sormak. hepsinin ayrı bir fikri olabilir.

bence saçınız siyah olduğu için tabiki yapmaz, koyu bir saçı sarıya boyadığınızda hafif kumral oluyor, kumralın kestanenin içindede var zaten kızıl ton. isterseniz en güzeli birkaç kuaföre sormak. hepsinin ayrı bir fikri olabilir.[/QU

teşekkür ederim.

Back