Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben siyah saçlarımı kendim açtım ama aşırı yıprandı ve her yeri aynı şekilde açılmıyo malesef oda boya sonrası dalgalı bir renk veriyor hoş olmuyor .. bence açık renklerle yavaş yavaş açmayı dene yada kuaföre git inan çok zor bir iş ama benim gibi uslu duramayanlardan isen bol bol araştır öyle yap kolay gelsin
Siyah saç evde nasıl açılır ?? Sacimi sarı tonlarina getirmek istiyorum . Kuaför 250 300 istiyo veremem o kadar . Sacimi açık bi renge boyarsam açılır mi rengi .??
Aynı dertten muzdarip olduğum için hesap oluşturdum. - 3 ay önce sarı ombre yaptırdım geçişleri çok kötü olduğu için boyadıktan bi ay sonra koyu kahve koleston 4.0 yaptım bildiğiniz siyah oldu. Bu arada tabi saçım plastik gibi oldu yer yer koptu hatta önleri koptuğu için kestirdim. - Dün de annem siyah hiç yakışmamış diyince bütün yorumları okudum ve bioflex saç açıcı (5 TL ) koleston 8.1 2 tane (30 TL ) hepsini karıştırıp önce denedim bi tutam sonra sürdüm siyahlık kırıldı fındık kabuğu gibi bi renk oldu hoş da oldu. Tabi çok güçsüz yerler koptu ama zaten ben o kadar yıpranmayı göze almıştım göze çarpan çok bi kopma yıpranma değil tabi. Saçımın öncesini ve sonrasını atıyorum.
Siyah saçı açmak çok zordur deneme hiç ben 2 ay önce siyahtan bakıra döndüm kendim açmayı düşündüm ama cesaret edemedim kuaförde çalıştığım halde çok sıkıntı bir renk para vermek istemiyorsan bekle aksin uzasin kendi rengin gelsin öyle boyat daha uygun olur hem