dipler vücut ısından çabuk açıldığı için en son diplere vurulmalı 5 cm falan bırakıp son 10-15dkka diplere vurmalısın anladığım kadarıyla bir kere siyaha boyamışsın bence çok zorlamaz seni bikaçkere üst üste siyah boyalı olsaydı açamazdın ...pallette açıcıyla ben açmıştım gayet güzel açmıştı ama koyu saçı ew ortamında açtığında sarı bir saç bekleme turuncu orta tonlarda bir renk elde edersin sonra 8.1 e boyayıp turunculuğu kırarsın
[SUB]Siyah renk açma konusunda çok inatçı oluyor.. oryal zaten palette renk açıcının içindende çıkıyor 10grlık.. Kendin içine artı olarak oryal karıştırabilirsin mesela bir kaçık oryal(mavi toz) bi kutu 9luk oksidan.. komşumuz kıznın saçını bu şekilde açtı hemde siyah renkten açtı 1kutu palette renk açıcının içine 1 yemek kaşıgı kadar mavi toz yani oryal ekledi ve 1 kutuda 9luk oksidan ekledi baya fazla bi karışım oldu çok güzel açtı kızın saçını.. ama boya içine saç bakım yagıda ekledi yanmasına önlem aldı yani.. Benm tavsiyemde palette renk açıcı alman çünkü gerçekten yıpratmıyor koleston fazla yıpratıyor arkadaşımın saçı tiftik tiftik oldu kolestonla.. vede paltette renk açıcının içinden çıkanlara ek olarak 1 yemek kaşıgı oryal, 9luk oksidan ve saç bakım yağı(tavsiyem badem yağı yada varsa elinde karşık saç bakım yağları) eklemenKolay gelsin canım...[/SUB][/FONT]
[SUB]Tek katsa fazla oryal koyma zaten canım bahsettiğim komşumuzun kızı saçını 4yıldır siyaha boyuyordupaletteyi al sen bende kullandım hiç yıpratmadı içine badem yağı ve kolay taranması saça dagılması içinde saç kremi koydum hep koyarım bütün boyalarıma [/SUB]
bende sıyaha boyamayı dusunuyodum ama gerı donusu baya zor galıba
Canım ben yıllarca siyah saç kullandım hemde mavi sayah. An sonunda beyaz sabun ile yıkadım baya bir kaç hafta..Sonra rengi soldu mavilik de gecti baya koyu kahve oldu. Voile altın kahve sürdüm açık kahve oldu kendi saçım yani esas saçım da kızıl olduğu için kızılımsı bir kahve oldu haa yıprındı mı tabiki biraz yıprandı ama süzenli kırık aldırır iyi bakarsan fazla bişiy olmaz. Aklınızda bulunsun
siyah maalesef cok ınatcı oluyor ustune acık renk boyadıkcada tuhaf renkler ortaya cıkıyor ben cok ugrastım ama olmadı en sonunda kuaforde saclarımı actırdım ve kurtuldum....
Ben kuaförde açtırmıştım siyahı. Hemen açıldı ve büyük bir yıpranma da olmadı hiç.
Canım çok zor siyahtan kurtulman.. Ben 3 kere açtım saçlarımı ama hala siyah olan kısımlar tam açılmadı. Ve çok yıprandı saçlarım. Senin doğal rengin ne?
kuafore 100tl werip actrmıstım onda da 1 ay bakır kullanmıstım sonra sarıya dönebildm.)
Bana da kuaförüm çok rahat açarız senin saçını dedi ama 80 tl istiyor ve ben şuan o kadar parayı kuaföre yatıracak durumda değilim, iki kutu açıcı iki kutu boya alacak bütçe ayırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?