Kızlarr acil yardımınıza ihtiyacım var bi hafta sonra düğün var saçlarım açık küllü kumraldı, sonra ana rengine boyatayım dedim kendi rengim açık kumral,kahve arası bir şey ama kuaför çok koyu boyamış siyah gibi görünüyor! altlarda da sarı gölgelerim var çok çirkin bu saçı nasıl açarım bi haftam var lütfen yardım edin
Kızlarr acil yardımınıza ihtiyacım var bi hafta sonra düğün var saçlarım açık küllü kumraldı, sonra ana rengine boyatayım dedim kendi rengim açık kumral,kahve arası bir şey ama kuaför çok koyu boyamış siyah gibi görünüyor! altlarda da sarı gölgelerim var çok çirkin bu saçı nasıl açarım bi haftam var lütfen yardım edin
canim mecburen actiracaksin tekrar; sonra üzerine tekrar acik bir renk yapacaksin yani dedigin gibi acik kumral.
ama ben kendin yapma derim; maazallah mahvolursa bir de dügün üstü iyi olmaz.
ancak sunu da belirteyim, bu islemleri yaptiracaksan sacinin yipranmasini göze alcaksin. üstüste acma boyama islemi yapilira yipranmasi kacinilmaz...
verdigim linkte yasadigim olayi anlattim zaten.. bende cikalata kahvesine boyayayim derken simsiyah bi renkle karsilasmistim.. aylarca farkli acik renklere boyadim rengi acilsin diye ancak sadece diplerde yeni cikan saclar boyadigim acik renklere boyandi.. bu seferde dipler acik alt kisimlarda siyah kaldi.. kimyasallar kullanip saclarimi yakmaktan yada daha farkli zarar vermektende korktum.. c vitaminiyle ilgili konuyu okudugum zaman ilgimi cekti ve bi cok yabanci sitede inceledim.. ayrica youtube da bi cok video var bu konuyla alakali.. youtube da "remove hair dye" yazarsaniz 9 dakikalik bir video var mesela.. onlari izledim ve uyguladim.. sonuctanda cok memnunum acikcasi.. bende en ufak bi yeserme yanma vs olmadi.. biraz kuru oldu saclarim ama o da vitamindenmi cok fazla sampuanladim ondanmi bilmiyorum.. onuda zeytin yagi kürü ile telafi ettim ertesinde.. piril piril oldu saclarim.. tabiiki bu benim kendi yasadigim olay ve kimseyi illaki yap diye zorlamiyorum.. son bi kac gunde bu konudan muzdarip bir kac arkadasimiz konu acinca cok faydasini gördügüm icin tavsiyede bulundum sadece.. :101: karar size kalmis..
canım merhaba; bazı kouförler organik açıcı ile açıp yine organikle boyuyolar. bana sorarsan sende organik açıcıyla açtır saçını sonra kumral bi renge boyatırsın. saçında pek bi yıpranma olmaz boyadan ıkı üç gün sonrada güzel bi bakım yaptırırsın canım. sonrada çok güzel bir gelin olursun:=))))))))
genelde merak edilen bi konu hakkında yazmak istedim eğer saçınız siyahsa ve hiç boya yoksa.açık kumral rengine boyadığınızda gzl bir kahverengi renk elde edebilirsiniz.ben siyah saçımı koleston 8.küllü açık kumrala boyadım çok hoş oldu herkez saçımı neye boyadıgımı soruo.