Saç boyasından kurtulmak için Loreal Effasor diye bir boya silici varmış. Kullanmadım ben de, lakin duydum işe yaradığını. İstersen bir dene. Ya da birkaç kişinin daha fikrini al, kesin olsun.
canım benim kısa sürede saçına ne kadar çok şey uygulamışsın. bak saçın çok yıpranır sonra onu biraz rahat bırak. benim bi arkadaşımda aynı dertten mustaripti tam senin dediğin gibi saçını hangi renge boyarsa boyasın dibi tutuyordu siyah kısmı aynı kalıyordu. en sonunda kuaföre gitti kuaför onun saçlarını tek seferde açtı. canım bence sende öyle yap kuaföre git derim ben.
ayy aynısını bende yasadım sıyahtı sacım ve 1sene sonra sarıya donmek ıstedım kuafor dıbı olur gerısı olmaz dedı ben yap sen dedım ve yaptı dipler sarı gerısı turuncu oldu ve bende bıda bıse yapmadım sureklı kestırdım ve sonunda kurtuldum caresı yok bence kestırıcen sureklı bıtene kadar
Acaba nerde bulabilirim? Yaşadığım yer küçük bi ilçe pek çeşit yok buralarda
diplerine sürmeyecektin canım ya.diplerde boya olmadığı için daha çok açılıyor rengi uçlarla alakasız oluyor tabi.saçların şuan çok yıpranmış görünüyor zaten.bence 1 ay kadar bişey yapma artık sadece saçlarına bakım yap iyice yağlarla kremlerle falan biraz toparlansın kendine gelsin saçların sonra palette nin yada lorealin açıcısını al diplere sürmeden sadece boyalı yerlerine sür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?