Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç!

simgee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2008
58
0
86
Kırklareli
Merhaba arkadaşlar... Bi meraklı bi kaç yıl önceden saçımı siyaha boyadım bu 3-4 sefer devam etti. Çok pişman oldum. Bir türlü siyahlardan kurtulamıyorum. 3 parmak diplerim çıktı koyu kestane kendi rengim belki işe yarar diye bir hafta önce açık kestane boyadım. Diplerim açık kestane geri kalanlar siyah... Çok kötü bi görüntü oldu kendi başıma açmaya karar verdim. Kolestonun sıvı peroksiti denedim iki günde iki kere uyguladım azcık bi acılma oldu ama dikkatli bakınca. Bugünde iki tane bitkisel boya aldım markası Clemency. Biri ekstra açık sarı diğeri açık bakır sarı ikisinide bi günde uyguladım. Şimdi diplerim bakır rengi gerisi siyah kahverengi bakır iyice beter oldu... Lütfen bana bilinçli arkadaşlar yardım etsin en kısa zamanda düzelmelerini istiyorum dışarı çıkamıyorum bu saçlarla :S

Saç boyasından kurtulmak için Loreal Effasor diye bir boya silici varmış. Kullanmadım ben de, lakin duydum işe yaradığını. İstersen bir dene. Ya da birkaç kişinin daha fikrini al, kesin olsun.

canım benim kısa sürede saçına ne kadar çok şey uygulamışsın. bak saçın çok yıpranır sonra onu biraz rahat bırak. benim bi arkadaşımda aynı dertten mustaripti tam senin dediğin gibi saçını hangi renge boyarsa boyasın dibi tutuyordu siyah kısmı aynı kalıyordu. en sonunda kuaföre gitti kuaför onun saçlarını tek seferde açtı. canım bence sende öyle yap kuaföre git derim ben.

Saç boyasından kurtulmak için Loreal Effasor diye bir boya silici varmış. Kullanmadım ben de, lakin duydum işe yaradığını. İstersen bir dene. Ya da birkaç kişinin daha fikrini al, kesin olsun.

Acaba nerde bulabilirim? Yaşadığım yer küçük bi ilçe pek çeşit yok buralarda

Kuaföre gittim 80 lira dedi :| Fazla gelince kendi çabalarımla yapmaya çalıştım işte :/

ayy aynısını bende yasadım sıyahtı sacım ve 1sene sonra sarıya donmek ıstedım kuafor dıbı olur gerısı olmaz dedı ben yap sen dedım ve yaptı dipler sarı gerısı turuncu oldu ve bende bıda bıse yapmadım sureklı kestırdım ve sonunda kurtuldum caresı yok bence kestırıcen sureklı bıtene kadar

Saçlarım zaten kısa ki :/

ben de gecen yaz saçımın siyahtan kurtulup kendi saç rengim olan kahverengiye döndürmek istedim. aktardan papatya aldım ve uyguladım. işe yaramıştı. tabi daha sonradan tekrar siyaha boyadım. şuan saç uzatmak için kkontess adlı üye arkadaşımızın topiğindeki formülü uyguluyorum saçıma. ve o kür saçtaki boyayı akıtıyor. istersen ya papatya dene ya da sinameki kürünü dene. doğal yöntemlere başvur saçlarını daha fazla yıpratmadan derim.

Son düzenleme:
diplerine sürmeyecektin canım ya.diplerde boya olmadığı için daha çok açılıyor rengi uçlarla alakasız oluyor tabi.saçların şuan çok yıpranmış görünüyor zaten.bence 1 ay kadar bişey yapma artık sadece saçlarına bakım yap iyice yağlarla kremlerle falan biraz toparlansın kendine gelsin saçların sonra palette nin yada lorealin açıcısını al diplere sürmeden sadece boyalı yerlerine sür.

Dediğini bir ay sonra uygulayacağım inşallah faydasını görürüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…