Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç

paletteyle actım valla cok yıprandı sacım oryal var çünkü içinde ama bakır kızılı oldu baya acıldı rengi :)

canım açıcıyla acınca hemen arkasından boyayabiliyor musun sacı yoksa bi süre dinlendirmek gerekiyor mu.

ben 2 deneme yaptım yandı mahvoldu saçlarım ......baya bir akmasına rağmen hemde..açıcı olmadan açılmıyo zaten malum saçları yaktım şimdi yine koyu kahve oldum siyah gibi duruyo zaten boşuna saçımı yaktığımla kaldım hiç tavsiye etmem siz bilirsiniz tabi ...

beyaz sabunla yıkayabilirisn buradan okuuğum kadarıyla boyayı akıtıyormuş.yani rengini değiştiriyormuş.

beyaz sabunla bir kere yıkayıp iyice köpürtüp duruladıktan sonra, her zaman kullandığınız şampuanınızla üstünden geçeceksiniz ve ardından kreminizi süreceksiniz..o zaman sabunun sertleştiren ve yapış yapış yapan etkileri kalmaz..

canım diğer sayfada da palette çok yaktı saçımı demiştin bi karar ver istersen az mı yakıyor çok mu yakıyor???

siyah sactan artik nefret ediyorum ne lanet renktir varya bana az cektirmedi.. sakin sac acici yada evde ugraslarla gecmiyor cok koyu oldugundan ustune renkte tutmuyor . kuaforde actirmaniz lazim anam ne cok param gitti birde saclarim up uzndu 5 defada ancak acildi sacim kendi rengine donmustu ondan sonra siyaha asla yanasmiyorum....... kuaforunde halet yoksa cok yipratiyor siyah renk

Kızlar bende saçlarımda siyah kızıl arası hep mekik dokurum hatta eylül ayından beri yine siyahım=)
ama ekim kasım gibi tekrar değiştiricem saçlarımı kızılken uzatamıyorum çünkü hep boya istiyor oda yıpratıyor bir nebzede olsa kestirmek zorunda kalıyorum. Şimdi bu dediğiniz yöntem aklıma takıldı benm orjinal saçımda koyu kestane beyaz sabunla yıkarsam sizce üstteki siyah boya akarmı?
Çünkü kendimi tutamıyorum kızıla dönmem yakındırbayanssulusmile

kızlar beyaz sabun evet çok yapış yapış yapıyor saçı, akıtma işine gelince yaklaşık on gündür sürekli beyaz sabunla yıkıyorum saçımı siyahları akıttı diyemem ama rengini soldurduğu bir gerçek

bu beyaz sabun bildiğimiz herhangi bir sabun oluyor değilmi?
herhangi bir özelliği yok yani...
herhangi bir el sabunu..

Canım aktı mı senin boyalar tavsiye ediyor musun beyaz sabunu?

Canım ben beyaz sabunla bir hafta yıkadım saçımı sadece, daha fazla yapsam akardı belki bilemiyorum çünkü deneyen ve sonuç alanları okudum Ama ben devam etmedim Sebebi de üzerine şampuan yapsam da yine sert yapış yapış olması, saçlarım da uzun tarayamadım bi türlü bıraktım ben de
Ama canım ben saçımı en son bir sene önce boyatmıştım belki daha kısa süre önce boyanan saçları gözle görülür biçimde akıtır kim bilir, bende etki etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…